Radžio dovanos sukėlė konfliktą tarp jo nuotakų | kl.lt

RADŽIO DOVANOS SUKĖLĖ KONFLIKTĄ TARP JO NUOTAKŲ

Į Taujėnų dvarą pamažu atkeliauja Kalėdos. Panelės stengėsi puošdamos eglutę, ir jau pasipylė pirmosios dovanos. Prieš išvykdamas į koncertą Radži savo nuotakoms po egle paliko į raudoną popierių įpakuotų staigmenų.

„Kai augau vaikų namuose, Kalėdos buvo pati didžiausia šventė. Visiškai nesuprantu žmonių, sakančių, kad nemėgsta Kalėdų. Tai puiki proga susitikti brangiausius žmones, pamąstyti, leisti laiką su tais, kuriuos myli”, - savo kalėdinius potyrius dėstė Radži.

Šios šventės Radžiui – kitokios. Juk jau ketvirtas mėnuo, kaip jis su dėl jo širdies kovojančiomis panelėmis gyvena Taujėnų dvare. „Čia nei diena nepraeina be intrigų ir pykčių. Tikiuosi, panelės bent per Kalėdas sugebės nusiraminti ir tiesiog gražiai atšvęsti”, - viliasi Radži.

Tačiau kažin ar geidžiamo jaunikio viltys pasiteisins. Juk didžiausias aistras po eglute užkūrė jis pats. Mat tarp šventinių dovanų atsirado ir žiedelis, kurį prieš keletą savaičių pametė iškritusi realybės šou dalyvė Nijolė.

Pusantro tūkstančio litų vertės papuošalą gavo kita mergina. Iš pavydo užvirė tikras kalėdinis pragaras. Viską apie jį sužinosite jau šį šeštadienį realybės šou „Radži ieško žmonos”.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

aaa

Gerai kazkas sugebejo ta ziedeli pavogt :)))))) Tikras savo darbo zinovas :)))))

eikit

na*** su savo radziu, negadinkit svenciu tokiom nesamonem

viskas

pagal scenarijų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS