Indijoje atsirado deivės Koronos šventykla | kl.lt

INDIJOJE ATSIRADO DEIVĖS KORONOS ŠVENTYKLA

  • 2

Indijos Koimbatoro mieste (Tamilnado valstija) atsirado deivės Koronos šventykla. Kaip pranešė penktadienį televizijos kanalas NDTV, joje pastatyto dievybės stabo maldaujama sustabdyti COVID-19 pandemiją.

Kanalo žiniomis, naujojoje šventykloje 48 dienas bus nepaliaujamai meldžiamasi, kad virusas paliktų šalį. Į ją gali patekti tik brahmanai ir vietos valdininkai – paprasti žmonės ten neįleidžiami. Teigiama, jog taip siekiama nepažeisti saugaus atstumo taisyklės ir išvengti masinių susibūrimų.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai Indijoje statomos šventyklos pavojingų ligų deivių garbei. Toje pačioje Tamilnado valstijoje yra maro deivės šventykla, atsiradusi prieš 150 metų po šio pavojingo susirgimo protrūkio. O Bengalijoje populiari Šitola – raupų deivė, kuriai skirtos kelios šventyklos ir aukojamos specialios aukos.

Indijoje pastarąją parą nustatytas 259 551 užsikrėtimo koronavirusu atvejis, bendras infekuotųjų skaičius šalyje nuo pandemijos pradžios pasiekė 26 031 991. Mirusių infekuotųjų skaičius per 24 valandas padidėjo 4 209 ir išaugo iki 291 331.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

garbina stabus,gyvunus

tai kodel ju stavbai nepadeda ,negelbsti nuo koronos?

Anonimas

KoksTAMSUMAS!!???? Atsilikimas! Tokie grazus zmones ,tokia grazi valstybe ---bet tiki nesamonemis",prisiveise" DEiviu ,kad laikyti neturtinguosius atskirtyje ,,,luomu pasiskirstymas ,visokiausiu religiju knibzda,kad tik zmogus nepakeltu galva,neatsitiestu ir baisinga finansine neteisybe ir uzkrato infekciju ---teritorijos,,,ir tie VARGENOS paskutinius savo grashius nunesha i tas shventyklas ,,gudruciams... AR MATO DIEVAS TA :APSIKASUSIA prietarais indija??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS