Koronavirusu sunkiai persirgęs J. Sakalauskas visiems siunčia žinutę | kl.lt

KORONAVIRUSU SUNKIAI PERSIRGĘS J. SAKALAUSKAS VISIEMS SIUNČIA ŽINUTĘ

  • 14

Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) generalinis direktorius Jonas Sakalauskas, sunkiai persirgęs koronavirusu, dalijasi džiugia žinia.

„Noriu pasidalinti džiugia žinia. Vakar vakare gavau antrojo, pakartotinio, COVID-19 testo neigiamą atsakymą. Galų gale liga įveikta. Taip pat COVID-19 virusą įveikė ir teatro darbuotojai, – feisbuke pirmadienio rytą rašė J. Sakalauskas. – Persirgau ganėtinai sunkia forma, kas mano amžiaus žmogui, yra retas atvejis. Labai noriu visiems palinkėti būti sveikiems, saugoti save ir savo artimus, ypatingai stiprinti imunitetą, nes visi virusai ir infekcijos „kabinasi“ prie tų, kurie nusilpę. Taip greitai su virusu COVID-19 nesusidorosim, reikės susitaikyti su nauja realybe, kad šis virusas dar ilgai bus tarp mūsų.“

LNOBT generalinis direktorius dėkoja savo artimiesiems, draugams, teatro vadovų komandai ir visam kolektyvui, kurie palaikė jį ir labai padėjo bei medikams.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

As

Padekai uz plazma ne zodzio

Sakalauskui

Kai persirgsi gonorėja nepamiršk visus informuoti...

Liga

Šįvakar per TV Sakalauskas kalbėjo, kad vieną vakarą buvo 39 laipsn temperatūros, o kitą dieną, po plazmos perpylimo, jau jautėsi gerai " kaip šiandien". Tai tiek to " sunkumo".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS