Medžių lajų takas jau gali didžiuotis tarptautiniais apdovanojimais | kl.lt

MEDŽIŲ LAJŲ TAKAS JAU GALI DIDŽIUOTIS TARPTAUTINIAIS APDOVANOJIMAIS

  • 1

Jungtinių tautų Pasaulio turizmo organizacijos 12-tą kartą rengiamuose turizmo inovacijų ir meistriškumo apdovanojimuose apdovanotas Anykščių regioninio parko Medžių lajų takas, ketvirtadienį pranešė regioninis parkas.

Medžių lajų takas kategorijoje „Turizmo inovacijos įstaigose“ užėmė pirmąją vietą. Šioje grupėje dalyvavo projektai iš Brazilijos, Indonezijos, Ispanijos ir Šveicarijos.

Šiais metais buvo gautos 109 paraiškos iš 50 šalių, į finalą atrinkta 15 projektų. Sausio 18 dieną Madride vyko iškilmingas į finalą patekusių projektų pristatymas, o trečiadienį vykusios iškilmingos apdovanojimų ceremonijos metu paaiškėjo nugalėtojai.

Medžių lajų takas atidaryts pernai rugpjūtį. Tai pirmasis Baltijos šalyse ir pirmasis Rytų Europoje Medžių lajų tako kompleksas: Medžių lajų takas, apžvalgos bokštas ir informacinis centras.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sveikinimai

puiku. Tik kiek važiavau su grupėmis - dvi pagrindinės problemos - parkavimo vietų stoka, didelės eilės prie WC ( nes maža jų )...ir dar, tiesa, pastoviai neveikiantis liftas ( ne visi turi sveikatos užlipti ).Jei jau mokat parko mokestį surinkti, tai gal ir sąlygas užtikrintumėt. Apie maitinimą - nekalbu, visko yra užtektinai, o cepelinų ir namie ar Anykščiuose galima pavalgyti :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS