Mirė ilgametis sporto komentatorius ir žurnalistas R. Delkus | kl.lt

MIRĖ ILGAMETIS SPORTO KOMENTATORIUS IR ŽURNALISTAS R. DELKUS

  • 0

Eidamas 61-uosius metus spalio 2 dieną po ilgos kovos su sunkia liga mirė žurnalistas, buvęs televizijos ir radijo sporto komentatorius, knygų apie sportą autorius Rimvydas Delkus, praneša lrt.lt.

Rimvydas Delkus gimė 1959 02 09 Vilniuje. Baigęs žurnalistiką Vilniaus universitete 1979 m., savo žurnalistinę karjerą pradėjo laikraštyje „Tiesa“, vėliau – 1991 m. dirbo pirmojo atkurtosios Lietuvos kariuomenės laikraščio „Savanoris“ redaktoriumi. Nuo 1993 iki 2000 metų, daugiau kaip septynerius metus, dirbo sporto komentatoriumi radijuje ir televizijoje.

Per savo žurnalistinę karjerą R. Delkus sukaupė įvairių istorijų apie sportininkus, kurias vėliau sudėjo į atskiras knygas. Pati brangiausia jam buvo pirmoji knyga „Kai prabyla sporto žvaigždės“.

Po to trylika metų R. Delkus dirbo Automobilių kelių direkcijoje prie Susisiekimo ministerijos, vadovavo Ryšių su visuomene skyriui.


Atsisveikinti su Velioniu galima nuo spalio 5 d. 14 val. iki spalio 6 d.14 val. laidojimo namuose Vilniuje, Olandų g., salė Nr. 7. Urna su velionio pelenais išnešama spalio 6 d.14 val. Velionis bus palaidotas Liepynės kapinėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS