„Pinup Girls“: K.Rimdžius nukopijavo mūsų sukneles (foto) | kl.lt

„PINUP GIRLS“: K.RIMDŽIUS NUKOPIJAVO MŪSŲ SUKNELES (FOTO)

Pramogų pasaulyje bręsta naujas skandaliukas. Šį kartą niekas nesimušė, niekas neįsivėlė į meilės trikampį – sujudimas kilo dėl dviejų merginų grupių narių suknelių panašumo.

Neseniai seksualių dainininkių kolektyvas „Pinup Girls“ viešai pristatė visą savo sceninį garderobą, su kuriuo koncertuoja jau beveik pusmetį. Tarp ansamblių buvo ir efektingas blizgių auksinio atspalvio suknelių ir aksesuarų komplektas. O prieš kelias dienas paaiškėjo, kad kone identiškas sukneles suvalkiečių merginų grupei „Studentės“ pasiuvo garsus stiliaus ekspertas Kęstas Rimdžius. Kas tai – sutapimas, nesusipratimas ar akla vagystė?

„Mums labai malonu, kad toks mados žinovas atkreipė dėmesį į mums pasiūtas sukneles ir nusprendė pasinaudoti keliomis idėjomis. Kadangi esame debiutantės, negalima atsidžiaugti, jog itin garsus scenos drabužių žinovas ir kūrėjas nepraleido pro akis mūsų naujo koncertinio apdaro. Ačiū, Kęstuti Rimdžiau, kad nukopijavai mūsų sukneles ir aprengei jomis „Studentes“. Jei ir ateityje tavo mūza bus išskirdusi į šiltus kraštus, kreipkis į mus, suvesime su puikia savo stiliste. Gal gims gražus bendradarbiavimas, – su šypsenomis veide kalba „Pinup Girls“ narės Julija, Ieva ir Viktorija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mamule

Pinup -"žavios vištos".... Jums iki "Studenčių" lygio dainuoti 100 metų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS