Vasario 14-ąją Klaipėdoje meilės gaidas virpins „Saulės broliai“ | kl.lt

VASARIO 14-ĄJĄ KLAIPĖDOJE MEILĖS GAIDAS VIRPINS „SAULĖS BROLIAI“

  • 0

Meilės dieną energiją, džiaugsmą, gėrį ir meilę Klaipėdos klausytojams spinduliuos multiinstrumentalistas Saulius Petreikis ir grupė „Saulės broliai“: S.Petreikis (trimitas, fleita, whistle, bansuris, dudukas, balsas), Donatas Petreikis (gitara, balsas), Tadas Dešukas (smuikas, balsas, bosas), Vytautas Bikus (klavišiniai) ir Vytis Vainilaitis (būgnai, perkusija).

Jų koncerte „Meilės gaidos“ skambės nuoširdžios baladės, ugningos keltiškos melodijos, aidės duduko tembras, susipynęs su gaiviais džiazo akordais, užburs trijų balsų sąskambiai, indiškas bansūrio lengvumas, nukeliantis į dykumas, bei erdvus trimito garsas, nuskraidinantis mėnulio ir žvaigždžių link... Ir tekstai, kviečiantys svajoti, susimąstyti ir iš naujo atrasti grožį paprastuose dalykuose – visa tai „Saulės brolių“ muzika.

S.Petreikis – talentingas muzikantas, grojantis kone visais pasaulio pučiamaisiais instrumentais, nuolat eksperimentuojantis, improvizuojantis ir skleiste skleidžiantis meditacinę ramybę. Jo ir grupės „Saulės broliai“ pasirodymai nuolat kinta, stebina, hipnotizuoja ir džiugina, siųsdami žiūrovams didžiulį teigiamos energijos pliūpsnį.

„Saulės brolių“ pasirodymas –  vasario 14 d. 18 val. Klaipėdos koncertų salėje. Bilietai – po 23–43 Lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS