Kokio tipo spintą pasirinkti pagal jūsų erdvę? | kl.lt

KOKIO TIPO SPINTĄ PASIRINKTI PAGAL JŪSŲ ERDVĘ?

  • 2

Norint sukurti tvarkingą namų atmosferą, svarbu pasirūpinti, kad kiekvienas daiktas turėtų savo vietą. Nieko nuostabaus, kad daugelis iš mūsų neišsiverčia be spintos ar kelių – šie baldai suteikia daug erdvės drabužių ir kitų daiktų sandėliavimui. Nusprendus įsigyti spintą, pravartu susipažinti su skirtingais šių baldų tipais – kiekvienas iš jų gali pasiūlyti skirtingus privalumus.

Laisvai pastatomos spintos varstomomis durimis

Tai – vienas seniausių, plačiausiai naudojamų spintos tipų. Prie šių baldų durys pritvirtinamos vyriais – jos gali atsidaryti stačiu kampu, todėl labai patogiai pavyksta matyti visą spintos turinį ir greičiau surasti tinkamą drabužių derinį. Didžiausias jų trūkumas tas, jog atvertos durys užima papildomos kambario erdvės, tad jas dažniausiai patariama rinktis didesnėse patalpose. Priešingu atveju reikės įsitikinti, ar pravertos durys netrukdys kitiems daiktams ir patogiam praėjimui.

Kadangi tokie baldai yra laisvai pastatomi, pakankamai nesudėtingai galima pakeisti jų vietą. Šis aspektas patiks tiems, kurie dažnai mėgsta keisti baldų išdėstymą, planuoja išsikraustyti ar tiesiog ieško spintos, kurią be skrupulingų matavimų galėtų pastatyti bet kurioje kambario vietoje.

Spintos stumdomomis durimis

El. parduotuvėje Pigu.lt spintos stumdomomis durimis taip pat nestokoja populiarumo – šiuos baldus noriai renkasi visi, norintys sutaupyti papildomos vietos. Šiuo atveju durys slankiojasi nuo vieno krašto iki kito, tad joms nereikalinga papildoma grindų erdvė. Dėl to tokie baldai dažnai rekomenduojami tiems, kurie ieško daiktų sandėliavimo sprendimų mažesnėse patalpose. Visgi, nėra jokių apribojimų tokią spintą naudoti dideliame kambaryje – tokie baldai leis sukurti dar didesnį erdvės pojūtį.

Kalbant apie jų trūkumus, reikėtų paminėti, kad dėl stumdomų durų, vienu metu galima matyti vieną ar kelis spintos skyrelius – ar tai didelis praradimas, paliekame spręsti Jums. Be to, norint įmontuoti tokią spintą numatytoje vietoje, daugiau dėmesio reikės paskirti jos matmenims: šiuo atveju svarbus bus kiekvienas centimetras.

Įeinamos spintos

Tokio tipo spintos yra daugelio moterų svajonė. Dažniausiai tai yra atskiras kambarys, kuriame patogiai galima surūšiuoti ir sudėlioti visus savo drabužius, avalynę ir aksesuarus. Taip pavyksta išvengti netvarkos ir lengviau galima rasti tinkamas stiliaus detales. Tiesa, tokiai spintai reikia itin daug vietos, tad jas dažniau išvystame erdvesniuose namuose. Įėjimas į tokias spintas yra iš miegamojo, o norint sukurti privatesnę aplinką, neretai pagalvojama apie stumdomas duris – kai kurios iš jų yra pritaikytos integravimui į tokią nišą.

Kampinės spintos

Kaip ir byloja pavadinimas, tokios spintos yra montuojamos kambario kampe, taip maksimaliai išnaudojant turimą vietą. Nors galima rasti ir didesnių modelių, dažniausiai šie baldai yra pakankamai kompaktiški, tad juos galima pritaikyti mažesniuose kambariuose ar tais atvejais, kuomet nereikia daug sandėliavimo vietos. Pavyzdžiui, kampinės spintos puikiai tinka vaikų ar jaunuolių kambariuose. Tačiau apie tokius baldus galima pagalvoti ir savo miegamajame.

Medžiaginės spintos

Tai – vienas pigiausių ir paprasčiausių spintos tipų. Tokie gaminiai yra patogiai sulankstomi ir pakankamai talpūs: priklausomai nuo dydžio ir tipo, juose galima rasti ir lentynų, ir kabyklų. Tiesa, tokios spintos savo patvarumu ar stiliumi negalėtų konkuruoti su prieš tai aptartais variantais. Tačiau tais atvejais, kai reikia pigaus daiktų sandėliavimo sprendimo bendrabučiui, labai nedidelei patalpai ar trumpalaikiams namams, tokios medžiaginės spintos taip pat gali būti labai naudingos.

Susipažinę su visa šia informacija, turėtumėte pakankamai lengvai nuspręsti, kurio tipo spinta labiausiai tinka jūsų namams. El. parduotuvėje Pigu.lt miegamojo spintos pasižymi plačiu asortimentu – čia tikrai atrasite sau tinkamą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

emanuelė

jei spintoje telpa meilužis , tai ir spinta tinka ... mon amour...

pavadinime kam klausimas

Klaustukai del to kad abejojama tekstu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS