V. Skaisgirė atvėrė namų duris: tai – tikra ramybės ir jaukumo oazė | kl.lt

V. SKAISGIRĖ ATVĖRĖ NAMŲ DURIS: TAI – TIKRA RAMYBĖS IR JAUKUMO OAZĖ

  • 3

Prodiuserės, laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės namai – tikra ramybės ir jaukumo oazė, jau šešerius metus džiuginanti ją ir jos šeimą įspūdingais miesto vaizdais bei ošiančiais medžiais.

Interjero kūrimas – profesionalų darbas

Būstas, kurį šeštadienį 10.30 val. išvys TV3 laidos „5 žvaigždučių būstas“ žiūrovai,  yra be galo estetiškas ir stilingas, tačiau tuo pačiu ir funkcionalus, juk tai – namai, kuriuose gyvena žmonės.

Vaida neabejoja, kad kiekvieną darbą privalo atlikti profesionalai, nes „patys nesigydome, nesikerpame, tad ir būsto interjero kūrimą derėtų patikėti specialistui“. Savo būsto interjero kūrimą prodiuserė patikėjo profesionalei, kurios darbo rezultatu džiaugiasi iki šiol.

„Tai ir yra namai, kur gera tau vienam, su tavo artimiausia aplinka, šeima.... Su profesionalų pagalba ir pavyko sukurti tokius namus“, – džiaugiasi savo namais V. Skaisgirė.

O džiaugtis, anot laidos vedėjo Tomo Grigaičio, išties yra kuo. Įspūdinga lauko terasa nepalieka abejingų, čia vyksta ir jaukūs šeimos pokalbiai, ir draugų susibūrimai, su ja susijęs ir kurioziškas nutikimas, kai vos įsikėlus į būstą, jau pirmąjį vakarą šeima tapo terasos įkaitais ir teko į pagalbą kviestis draugus.

Vaidos drabužinė galėtų tapti kiekvienos moters svajone, o erdvi virtuvė yra viena mėgstamiausių zonų, čia ji mėgsta neskubėdama, su pasimėgavimu gaminti savo šeimai bei bičiuliams, juk svarbiausia yra laikas kartu, o ne daiktai.

Namai, kuriuose gera gyventi

Laidos vedėjo T. Grigaičio paklausta, kas jos namuose yra brangiausia ir vertingiausia, Vaida nuoširdžiai atsakys – vertingiausi yra dalykai, turintys istorijas.

Kas turi istoriją, tas turi ir vertę. Namai turi būti pilni istorijų, emocijų, džiaugsmų.

„Kas turi istoriją, tas turi ir vertę. Namai turi būti pilni istorijų, emocijų, džiaugsmų“, – neabejoja ji, čia pat parodydama tėvų dovanotą servizą, kuris jai yra be galo brangus – juk buvo dovanotas vestuvių proga. Taip pat širdžiai brangi ir jos karikatūra, kurios istoriją Vaida papasakos ir žiūrovams.

Vaidai buvo labai svarbu, kad ne ji tarnautų namams, o jie – jai. Namai, anot pašnekovės, turi būti patogūs visai šeimai, kad nebūtų gaila kažko sugadinti, juk čia ne tik auga vaikas, bet ir vyksta patys tikriausi maisto mūšiai.

„Žinau daug žmonių, kurie gyvena be galo gražiai, stilingai, prabangiai, bet savo namuose nesijaučia gerai, nes jaučia diskomfortą kažką liesti ir naudotis. Tikroji vertė slypi visai kituose dalykuose“, – paklausta laidos vedėjo, kokį patarimą galėtų duoti žiūrovams, šiuo metu paskendusiems būsto įsirengimo rūpesčiuose, atsako Vaida.

Kad elektros sąskaitos nesukeltų širdies smūgio

Artėjant šildymo sezonui klausimas, kaip sutaupyti išlaidas, skiriamas namo šildymui, tampa vis aktualesnis, tad laidos vedėjas T. Grigaitis į pagalbą pasitelks tikrus savo srities specialistus, laidos žiūrovams papasakosiančius apie cirkuliacinius šildymo sistemos bei ištraukiamus oro šilumos siurblius.

Šiuolaikiniai namai nebeįsivaizduojami be ekonomiškos ir tvarkingos šildymo sistemos, o jai keliami reikalavimai vis auga, juk namus įsirengiančius domina ne tik pradinės sąnaudos, bet ir vėliau atkeliausiančios elektros sunaudojimo sąskaitos. Tad laidos pašnekovų patarimai išties gali būti laba naudingi šiuo metu įsirengiantiems namus ir svajojantiems apie paprastą naudoti šilumos sistemą bei mažas elektros sąskaitas.

GALERIJA

  • V. Skaisgirė atvėrė namų duris: tai – tikra ramybės ir jaukumo oazė
  • V. Skaisgirė atvėrė namų duris: tai – tikra ramybės ir jaukumo oazė
  • V. Skaisgirė atvėrė namų duris: tai – tikra ramybės ir jaukumo oazė
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ou

oau uuuuuuu au auau

???

Tai ko begai is tos oazes ?

Senuks

Pervargus nuo tvarkymo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS