10 įtaigiausių „Instagram“ nuomonės formuotojų Lietuvoje | kl.lt

10 ĮTAIGIAUSIŲ „INSTAGRAM“ NUOMONĖS FORMUOTOJŲ LIETUVOJE

  • 3

Modelis, fotografas ir šokėjas, sportininkas, aktorius – tokių profesijų žmonės pateko į pačių įtaigiausių šalies nuomonės formuotojų socialiniame tinkle „Instagram“ dešimtuką.

Sudarytame Lietuvos influencerių reitinge įtaigiausia nuomonės formuotoja pripažinta socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Antroje vietoje – fotografas ir šokėjas Naglis Bierancas, o trečioje – sportininkas Žydrūnas Savickas.

Toliau reitinge rikiuojasi stilistė Agnė Jagelavičiūtė, aktorius Mantas Stonkus, radijo ir televizijos laidų, renginių vedėjas Jonas Nainys, humoristas ir renginių vedėjas Mantas Katleris, radijo ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius ir Ieva Mackevičienė bei televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė.

„Sukūrėme formulę, išanalizavome 130 populiariausių šalies nuomonės formuotojų kasdienę socialinių tinklų komunikaciją ir išreitingavome daugiausiai įtaigos turėjusius nuomonės formuotojus, bendradarbiaujančius su prekės ženklais. Svarbiausia, kad vertinome ne sekėjų skaičių, o turinį ir jo įtaigumą“, – pažymėjo reitingo sudarytojų, agentūros „SuperYou“ direktorius Mindaugas Lataitis.

Rinkodaros ir komunikacijos specialistai ištyrė nuomonės formuotojų aktyvumą socialiniuose tinkluose 2019 m. sausio – birželio mėnesiais.

GALERIJA

  • Karolina Meschino
  • Naglis Bierancas  ir Karolina Meschino
  • Žydrūnas Savickas
  • Agnė Jagelavičiūtė
  • Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius
Fotobanko, TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Katinas

Cia tik viena zvaigzde tai zydrunas o kiti as nezinau kas jie tokie

Petunija

Mums giliai PX ant jų nuomonių

B. B. d.

Savickas pažįstu kuo puikiausiai !!! Visi kiti kažkokie anoniminės zvezdos, chui veter..... Dėmesio liga serga. . . JŲ LUBOS YRA Mano GRINDYS !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS