12-metis Džeilandas: aš esu atominė bomba visokiausių dalykų | kl.lt

12-METIS DŽEILANDAS: AŠ ESU ATOMINĖ BOMBA VISOKIAUSIŲ DALYKŲ

  • 3

12-metis Džeilandas iš Mažeikių dainuoja, repuoja, šoka, o scenoje jaučiasi taip laisvai ir drąsiai lyg būtų patyręs scenos vilkas.

Savo pasirodymu berniukas pribloškė ir laidos „Gero vakaro šou“ vedėjus, ir studijos žiūrovus.

Šį talentingą vaiką visiškai netikėtai atrado Sandra Žutautienė iš laidos „TV Pagalba.“ Ji pastebėjo dainuojantį berniuką prie Mažeikių prekybos centro, pakalbino, susipažino ir sužinojo, kad dainavimas – tik vienas iš daugelio jo talentų.

Paaiškėjo, kad Džeilandas jau yra tikra įžymybė ne tik savo mokykloje, bet visuose Mažeikiuose. S. Žutautienė patvirtino, kad pati matė, kaip mergaitės traukia prie jo būriais, visi nori nusifotografuoti ir bent pusė miesto jį tikrai pažįsta.

Į laidos studiją atvykęs Džeilandas spinduliuote spinduliavo pasitikėjimą savimi, energiją, artistiškumą ir neatremiamą charizmą. Jis pasakojo, kad dainuoja nuo 6 metų, mokėsi šokti, sportuoja. Džeilandas atvirai kalbėjo apie savo panelę Skaistę, kaip saugo ją nuo kitų berniukų, ir nė kiek nesivaržydamas siuntė jai meilės prisipažinimus nuo scenos.

Laidos vedėjo Justino Jankevičiaus paklaustas, kokių dar talentų turi, vaikas nesikuklino:

„Aš esu atominė bomba visokiausių dalykų“, – užtikrintai atsakė jis.

Berniukas čia pat vietoj pademonstravo savo talentus – dainavo lyriškas dainas, ekspromtu repavo ir šoko. Publika tiesiog šėlo sužavėta neįtikėtinų jo gebėjimų ir artistiškumo.

Kita vakaro viešnia – aktorė Giedrė Mockeliūnaitė kartu su Justinu Jankevičiumi irgi surengė įspūdingą šokių pasirodymą bei atvirai papasakojo apie savo karjeros pradžią Amerikoje ir kaip atsidūrė naujausio lietuvių filmo „Purpurinis dangus“ filmavimo aikštelėje.

„Gero vakaro šou“ – šiandien 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • 12-metis Džeilandas: aš esu atominė bomba visokiausių dalykų
  • 12-metis Džeilandas: aš esu atominė bomba visokiausių dalykų
  • 12-metis Džeilandas: aš esu atominė bomba visokiausių dalykų
  • 12-metis Džeilandas: aš esu atominė bomba visokiausių dalykų
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Po

Plungiškės mergaitės nužudymo,negaliu į tą tautą žiūrėt. Visi jie kelia pasišlykštejimą. Nesvarbu vaikas ar suaugęs. Koks naglumas to vaikėzo. Tuščias puodas garsiai skamba.Man atrodo Sandra nevykusį variantą pasirinko. Šiaip tai būtų gėda. Negi nėra lietuvių,kurie keleriopai gabesni? Žinoma yra. Garbės jai nepridėjo.

as

Naglavotas cigoniukas

och

12 metų ir jau panelė, ar ne per anksti vaikai suauga

SUSIJUSIOS NAUJIENOS