Atlikėjai J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas – apie meilę, ateities planus ir vaikus | kl.lt

ATLIKĖJAI J. NARUŠEVIČIŪTĖ IR M. VYGANTAS – APIE MEILĘ, ATEITIES PLANUS IR VAIKUS

  • 11

Prieš daugybę metų į Londoną emigravusi ir laimės čia ieškojusi dainininkė Jolanta Naruševičiūtė su šypsena sako, kad dabar yra turtinga, nes turi nuostabų jauną vyrą. Kartu su atlikėju Mantu Vygantu gyvenimą kurianti moteris atvirauja, jog jų meilei didelis amžiaus skirtumas netrukdo, tačiau visuomenės spaudimą vis tiek tenka patirti.

M. Vygantui neseniai suėjo 30 metų, o Jolantai jau 52-eji, tačiau pora jaučiasi laiminga ir skaičiuoja šešerius metus trunkančią savo meilę. Neseniai jiedu įsigijo nuosavą būstą, savaitgaliais koncertuoja lietuvių bendruomenei ne tik Londone, bet ir kituose Jungtinės Karalystės miestuose.

Atrodo, kad įsimylėjėliams pavyko susikurti savo gyvenimo idilę, o vos tik laidoje „Kasdienybės herojai“, rodomoje pirmadienį 21.30 val. per „Delfi TV“, kalba pasisuka apie atžalas M. Vygantas skuba klausti: „Kodėl manote, kad mes negalime turėti vaikų?“.

Piktus komentarus skaičiusi J. Naruševičiūtė vardija, jog buvo vadinama sena, stora ir kitais nemaloniais žodžiais. Komentatoriai netrukdavo užsiminti, kad neva ji išlaiko ir savo mylimąjį. Tačiau visiems pikta kalbantiems Jolanta turi atsakymą: „Taip įsivaizduoju: pririšau prie radiatoriaus, pamaitinu, kada reikia, ir paleidžiu, nes vaizdas toks“, – apie užgaulius komentarus sako emigracijoje gyvenanti dainininkė.

Jolanta tikina nuo jaunystės turėjusi daug kompleksų dėl išvaizdos. „Net jaunystėje niekada nebuvau gražuolė, bet su tuo susitaikiau ir žinau, kad Mantą sužavėjau savo vidumi“, – pasakos Jolanta.

Tuo tarpu jos antroji pusė atvirai sako, jog nors ir baigė studijas bei labai norėjo pelnyti žinomumą, tačiau scenoje niekuomet nepasitikėjo savimi.

Šiandien abiejų jų tikslas yra koncertuoti tiek, kad iš to pavyktų gyventi ir būtų galima atsisakyti darbo kitur.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Įvaikintas patėvis

kokie dar vaikai, jeigu šis jaunuolis su ja nemiega, t.y., neturi sekso? Jaunuolis rado sau mamos pakaitalą-įsiliejo į jos šeimą kol kas kaip sūnus (nors visuomenei šudą mala apie kažkokią meilę bobutei, kuri jam verda cepelinus). Na, o toliau-jau yra beveik suaugusi bobutės duktė. Kaip ta bobutė to nepastebi? Ar apsimeta? Duktė jau piešia mikrofonus savo "patėviui", kas psichoanalizėj yra ne kas kita, kaip falai. Kažin, ar ji jau tą patėvio falą matė, ar dar tik svajoja?

Sudk

Kokie durnu bobų komentarai,pavydi turbūt ,ar ką.O kaip diedas senas, i dukras tinkančias arba i senelius ,veda,ką su tokių daryti,pasens jos pačios nuo vargano sekso kazdienio.Seniai tai problema,vienmetės nenori tokių. O jaunas, stiprus ,be jokio vargo seksas ,vienas vitaminas. Taip kad pilnametis vyras gali rinktis ,Per prievartą ši moteris su juo nesugule.Nepavidekit....

Aisk.

Ne amžius svarbus šioje poroje, kodėl vyrai gali su i dukras tinkančiomis o moterys ne.Tačiau šitai poniai nepatarciau tuoktis, jis neaiškus ir turi ne gerų tikslų.Nežinau,šio vyro veidas sako ne gerų dalykų. Pažaisti, ir taip pasilinksminti tik su juo galima.Niekados su tokio vyro vidumi nesusidekite,jis neatsiras yra tai poniai ir visiem .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS