42-ejų metų moterį pasmerkė už romaną su 24-erių vyru | kl.lt

42-EJŲ METŲ MOTERĮ PASMERKĖ UŽ ROMANĄ SU 24-ERIŲ VYRU

Danijoje gyvenanti moteris įsimylėjo beveik dukart jaunesnį vyrą ir sulaukė kritikos socialiniuose tinkluose.

Apie tai praneša „The Sun“.

42-ejų metų Tina Kulinska Slott, gyvenanti Kopenhagoje, susipažino su 24-erių metų Kasperu Borumu pažinčių svetainėje.

Netrukus moteris susidraugavo su vyru, suartėjo ir tapo jo partnere. Kopenhagos gyventoja pareiškė, kad yra laiminga būdama su K. Borumu, nes jis elgiasi su ja lyg su karaliene.

Teigiama, kad  jaunas vyras savo mylimajai gamina valgį, dovanoja gėles. Maža to, jis savo draugei atneša į lovą arbatos ir nuolat ja rūpinasi.

Kai T. K. Slott pradėjo pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą socialiniuose tinkluose, ji sulaukė pasmerkimo. Kai kurie žmonės pradėjo tvirtinti, kad moteris K. Borumui atrodo tarsi mama.

Tačiau dauguma žmonių  elgėsi atvirkščiai. Socialinių tinklų vartotojai pasidžiaugė danės laime ir akcentavo, kad jai pasisekė.

Pati T. K. Slott nesigėdija, kad tarp jos ir mylimojo yra net 18 metų skirtumas. Moteris su malonumu pasakoja apie savo santykius su vyru socialiniuose tinkluose.

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

kkk

Tai ir gyventų su savo vyro, o ne su soc tinklais.

Kestutis

Meilei rybu nera,idomu kas ten pasmerke

Tindi rindi

Sunku patikėti, koks kieno reikalas kas, su kuo mėgaujasi santykiais, lyg ir esame laisvi žmonės. Priviso visokių nuomonės formuotojų ir rodo savo kvailumą, o patiems (greičiausiai pačioms) nuo lūpų dar pienas nenudžiūvo. Manau, kad geriau tegul susikišą savo nuomones į savo skylutes ir ten formuoja ką tik nori.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS