Aktorė M. Ramirez laukiasi pirmagimio | kl.lt

AKTORĖ M. RAMIREZ LAUKIASI PIRMAGIMIO

  • 1

Serialo „Blue Bloods“ žvaigždė Marisa Ramirez (Marisa Ramires) laukiasi pirmagimio, kuris turi gimti gegužę.

Aktorė prisipažino, kad nėštumas nebuvo planuotas.

„Tai buvo visiškas netikėtumas, – sakė ji People.com. – Kartais ryte prabundu ir pamirštu, kad esu nėščia! Tiesiog atrodo taip, kaip ir turėjo būti – malonus netikėtumas“.

„Turiu patirti šį laukimą ir susitikimo su vaiku, kuris amžiams pakeis mano gyvenimą ir kuris atneš mums tiek džiaugsmo, jaudulį. Kartais jausmas tikrai kaip panikos, bet aš žinau, kad tai sumišę su jauduliu“, – sakė ji.

M.Ramirez sulaukė daugybės patarimų dėl kūdikio iš kolegų, drauge su ja vaidinančių toje hitu tapusioje dramoje apie policiją, ir yra ypač dėkinga už paramą partneriui ekrane Donnie Wahlbergui (Doniui Valbergui).

„Donnie jau kuris laikas žinojo, – sakė ji. – Jis sušoko nedidelį džiaugsmo šokį, kai jam pasakiau, ir buvo itin palaikantis ir mielas“.

„Tai suteikia man tokį šiltą ir mielą jausmą – žinojimas, jog mano „Blue Bloods“ šeima yra čia, kad padėtų man pereiti į šį naują mano gyvenimo skyrių“, – pridūrė aktorė.

Kas yra M.Ramirez būsimo kūdikio tėvas, dar nepaskelbta. 2011-aisiais, po devynerių santuokos metų, aktorė išsiskyrė su Nathanu Lavezoli (Neitanu Lavezoliu).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kam

ta reklama?juk milijonai mamu kasdien gimdo ir kuogi skiriasi 1 zmogus nuo kito? gal del to kad turi daug pinigu ir nori kaip ta sraige islysti i pavirsiu? vienu zodziu turit /rimto/ darbo nes gaunat atlyginima uz /sraigiu/ reklama o mums tik dzin....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS