Antausis Ukrainai: P. Vanagas ir M. Drobiazko šoks Sočyje | kl.lt

ANTAUSIS UKRAINAI: P. VANAGAS IR M. DROBIAZKO ŠOKS SOČYJE

  • 287

Lietuvos šokių ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko ruošiasi pasirodyti Rusijoje, Sočyje. Šią žinią paskelbė Vladimiro Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka.

T. Navka savo „Instagram“ paskelbė apie rugpjūčio 9–18 d. vyksiantį baletą ant ledo „Gulbių ežeras“.

„Žvaigždžių rikiuotėje olimpiniai ir pasaulio čempionai: Victoria Sinitsyna ir Nikita Katsalapov, Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Ivan Righini ir Maurice Kvitelashvili!“ – buvo teigiama įraše.

Į šią žinią sureagavo visuomenininkas, žurnalistas Andrius Tapinas.

„Ech, Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Susigundėt ukrainiečių krauju permirktais rubliais, šoksite „Gulbių ežere“ Sočyje, kai į Ukrainą lėks rusų raketos, šypsositės ir lankstysitės plojančiai rusų publikai, nes karas kažkur toli ir jūsų tai neliečia“, – rašė jis savo „Facebook“ sekėjams.

„Dar vienas ech dėl susimetimo su Tatjana Navka – Kremliaus ruporo Peskovo žmona, nuo kovo mėnesio pakliuvusia po JAV sankcijomis. Jums tai, matau, visiškai nekliūna. Kaip rašo pati Navka sveikindama Vanagą – būk sveikas ir laimingas, ir kad gyvenime viskas būtų taip, kaip panorėsi. Kokia laimė bus pamatyti jus Sočyje. Šokit ant to savo ledo pagal Kremliaus muziką, šokit ir kerėkit RuZZijos širdis, tik nepamirškit, kad karma yra žiaurinė kalė“, – nusivylimo neslėpė A. Tapinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (287)

Anonimas

Tapinas mėšlas.

Klpd.

Jie turi teisę galvoti ir turėti savo nuomonę. Niekingos valdžių konvulsijos (tiek Putino, tiek Lietuvos liberkonservų LGBT) būtinai priversti visus iš eilės savo šalies žmones paklusti, veda į Niekur. Įsakyta ne tik paklusti, bet ir vykdyti diktuojamas ,,tiesas", nurodoma pritarti ar nepritarti tam ar kitam... Dėl tokios visuomenės prievartos pas mus yra "nepaprastoji padėtis",biblotaitės mentiaros tikrinantys plakatus ir visa kita:D), o pas Putiną visuotinis prieštaraujančiųjų teisimas, sodinimas už grotų ilgiams metams.Yra toks posakis ,,Tu manęs neversk galvoti taip kaip tu, tu mane įtikink" . Niekas iš mūsų valdžios net nesusimąstytų dėl tokios rytų išminties - jiems toki dalykai svetimi..Kaip ir Išmintis Sąžinė Garbingumas..Nesvarbu kad daugumas tiek pas mus, tiek pas rusus (ar dar kur) linksi galvele ir tyli žiūrėdami ką išdarinėja jų valdžios.Įtikėję, kad visi eiliniai galvoja būtent taip kaip diktuojama - VISI VISKĄ SUPRANTA. IR TIESA YRA VIENA

Margarita ir Povilai

Mes mylim jus!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS