Apie kokias Kalėdų dovanas svajoja multimilijonieriai? | kl.lt

APIE KOKIAS KALĖDŲ DOVANAS SVAJOJA MULTIMILIJONIERIAI?

  • 4

Holivude Beverli Hilso prabangių parduotuvių kvartalas štilio nejaučia. Infliacija ir karai pirkimo nesumažino. Skaičiuojama, kad turtuoliai šiemet kalėdinėms dovanoms išleis daugiau nei pernai, praneša LNK.

„Prognozės geros. Šiųmečiai rodikliai bus 3-4 proc. didesni nei pernai. Jei lygintume su pandemija, tai buvo iškreiptas vaizdas dėl skatinamųjų pinigų – žmonės leido pinigus į kairę ir į dešinę. O dabar apgalvoja, ar atsipirks, ar to reikia. Laukiame tikrai stipraus šventinio sezono, bet labiau apgalvoto“, – kabėjo Beverli Hilso prekybos rūmų prezidentas.

Rankomis trina išskirtinių juvelyrinių dirbinių pardavėjai. Septynių su puse karatų rubino kaina – kone penki milijonai dolerių. O dvigubas trisdešimties karatų briliantų žiedas bus to, kas nepagailės 6,5 mln. dolerių.

Visada madinga dovana – deimantai. Briliantais inkrustuoti ne tik žiedai, bet ir laikrodžiai. Šio pardavėjo pagal užsakymą kuriami papuošalai atsiranda ne po vieno turtuolio egle. Kas dovanoja mylimajai, kas sau. Nors šių metų tendencijos santūresnės, bet vis dar yra nemažai norinčių tviskesio.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Subtilu, elegantiška, stilinga, unikalu, bet ne pernelyg. Visada pasitaiko išimčių, juk mūsų klientai iš viso pasaulio. Yra tokie, kurie trokšta kažko didelio ir ekstravagantiško, bet daugumai tinka, kas paprasta ir skaidru“, – teigė juvelyrinių dirbinių parduotuvės savininkas Peteris Voutsas.

Net ir tiems, kurie turi viską, yra ką dovanoti. Štai, kad ir vienetinį diržą su aukso sagtimi ir brangakmeniais už 110 tūkst. arba krokodilo striukę dar ir su ėriuko oda. Galima įsigyti ir šlepetes iš krokodilo ir zomšos.

Aukštos skulptūros prie namo įėjimo – išskirtinė dovana. Menininkai sako, jog ir būsimos kartos jas įvertins.

„Geriausia dovana, kurią kaip menininkas galiu padovanoti kolekcininkui – tai dovana paveldas, kaip relikvija, kurią galės vertinti ateities kartos“, – sakė menininkas, filantropas Danielis Winnas.

Tokių skulptūrų kaina svyruoja nuo 1,5 iki 2 mln. dolerių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

O

tikros meilės kaip nėr taip nėr...

Svajoja,

kad kuciu vakara jiems butu pervestos viso pasaulio "ubagu" lesos! O dar geriau,jei prie ju pridetu ir kokio "draugo" milijardus!

Anonimas

grabe nereikės svajot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS