Atlikėja ir aktorė J. Vaicekauskaitė perlipo per save: aš tiek metų nebučiavau kito vyro | kl.lt

ATLIKĖJA IR AKTORĖ J. VAICEKAUSKAITĖ PERLIPO PER SAVE: AŠ TIEK METŲ NEBUČIAVAU KITO VYRO

  • 1

Dainininkė, vokalo mokytoja, grupės DAR narė, aktorė Jovita Vaicekauskaitė jau šį pirmadienio vakarą 22 val. su 2TV žiūrovais dalinsis savo asmeniniais patyrimais, muzikiniu keliu ir įspūdžiais, kurie pasitaikė jos kaip aktorės kelyje. Dar paauglystėje pavargusi nuo muzikos, atlikėja viską metė, tačiau šiandien ji ne tik dainuoja ir kuria dainas, bet ir moko to kitus.

Nors dabar atlikėja J. Vaicekauskaitė dirba su solistais, tačiau prisipažino, kad pirmoji jos, vokalo mokytojos, pamoka su mažamečiais vaikais sukėlė išties didelį stresą. „Buvo baisu. Ilgą laiką pianinu negrojau ir stresavau, pirštai pynėsi, o aš neturėjau tokių stiprių įgūdžių. Sunku žiūrėti į vaikus ir akompanuoti jiems vienu metu. Tačiau po truputį, po truputį... Vaikai vis tiek nėra tokie kritiški kaip suaugę. Labai daug dirbau savarankiškai, todėl greitai įsivažiavau“, – prisimins J. Vaicekauskaitė

Baigusi pramoginį scenos meną, Jovita ne tik dainuoja pati bei moko to kitus, bet ir vaidina. Ji puikiai atsimena pirmąjį vaidmenį ir savo dukrytės reakciją. „Pirmasis mano vaidmuo buvo LNK seriale „Monikai reikia meilės“, vaidinau auklę. Buvo įdomu, nes turėjau vaidinti visai kitokį asmenį, nei esu pati. Kitaip tariant, buvau bloga auklė. Tačiau juk vaidinti save ir būti savimi nebūtų iššūkis. O iššūkiai man labai patinka. Mano personažas seriale apsivogė, o tada man jau reikėjo aiškinti savo dukrai, kodėl aš taip padariau ir, kad iš tikrųjų tų pinigų nepavogiau“, – pasakos Jovita.

Vos prieš mėnesį išleidusi pirmąjį savo muzikinį vaizdo klipą „Papasakok“ Jovita turėjo neįprastą jai patirtį ir turėjo perlipti per save. Klipo filmavimo metu ji turėjo pasibučiuoti su svetimu vyru. „Tas vyras, kurį bučiavau, yra Karolis. Nelabai jį pažinojau. Pirmi bučiniai buvo tokie, jog atrodo, kad brolį bučiuoji. Visokių komentarų sulaukiau, bet sakiau, palaukit, aš tiek metų nebučiavau kito vyro...“ – juoko netramdys J. Vaicekauskaitė.

GALERIJA

  • Atlikėja ir aktorė J. Vaicekauskaitė perlipo per save: aš tiek metų nebučiavau kito vyro
2TV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

audrajusa@gmail.com

baisi cia veikeja issukiu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS