B. Spears Kalifornijoje ištekėjo už S. Asghari: vestuves bandė sutrukdyti buvęs vyras | kl.lt

B. SPEARS KALIFORNIJOJE IŠTEKĖJO UŽ S. ASGHARI: VESTUVES BANDĖ SUTRUKDYTI BUVĘS VYRAS

Amerikietė popmuzikos dainininkė Britney Spears (Britni Spirs) Pietų Kalifornijoje susituokė su savo ilgamečiu partneriu Samu Asghari (Semu Asgariu).

Tuoktuvių ceremonija įvyko praėjus keliems mėnesiams po to, kai atlikėja išsivadavo nuo teismo jai skirtos ilgiau nei dešimtmetį trukusios tėvo globos.

S. Asghari atstovas Brandonas Cohenas (Brendonas Koenas) patvirtino informaciją apie vestuves.

„Esu visiškoje ekstazėje, ši diena atėjo, ir jie susituokė. Žinau, kad jis taip ilgai to norėjo. Jis yra toks rūpestingas ir palaiko (ją – red. past.) kiekviename žingsnyje“, – parašė atstovas elektroniniame laiške.

Vestuvės įvyko praėjus devyniems mėnesiams po poros sužadėtuvių ir septyniems mėnesiams po to, kai teismas panaikino žvaigždei paskirtą globą. Siekdama išsivaduoti iš prieštaringai vertinamo teismo jai paskirto globėjo, kontroliavusio daugybę jos gyvenimo sričių, B. Spears teisme kalbėjo apie savo troškimą ištekėti už S. Asghari ir susilaukti vaikų.

Anksčiau šiais metais dainininkė pastojo, tačiau kovą patyrė persileidimą.

Pora susipažino 2016 metais filmuojant vaizdo klipą dainai „Slumber Party“.

Vestuvių diena neapsiėjo be netikėtų dramų. Pareigūnams teko sulaikyti pirmąjį B. Spears vyrą, pabandžiusį sužlugdyti šias vestuves.

Ventūros apygardos šerifo tarnybos kapitonas Cameronas Hendersonas (Kameronas Hindesonas) sakė, kad pareigūnai į iškvietimą reagavo ketvirtadienį po 14 valandos. Pasak jo, ceremonijos vietoje buvo sulaikytas popmuzikos princesės pirmasis vyras Jasonas Alexanderis (Džeisonas Aleksanderis).

J. Alexanderis buvo suimtas, pareigūnams išsiaiškinus, kad kitoje valstybėje išduotas orderis jį suimti, sakė kapitonas.

Pirmasis atlikėjos vyras savo paskyroje tinkle „Instagram“ tiesiogiai transliavo, kaip prieina prie gana tuščioje, bet išpuoštoje vestuvių ceremonijos vietoje budėjusių apsaugos darbuotojų ir jiems sako, kad turi B. Spears kvietimą.

„Ji yra mano pirmoji žmona, mano vienintelė žmona“, – kalbėjo J. Alexanderis, kuris buvo susituokęs su savo vaikystės drauge B. Spears 2014 metais, nors jų santuoka truko tik 55 valandas.

B. Spears turi du keturiolikos ir penkiolikos metų sūnus su savo buvusiu vyru Kevinu Federline'u (Kevinu Federlainu).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS