„Baltos varnos“ – apie staigmeną mamai, neįtikusį J. Erlicko eilėraštį ir karantiną | kl.lt

„BALTOS VARNOS“ – APIE STAIGMENĄ MAMAI, NEĮTIKUSĮ J. ERLICKO EILĖRAŠTĮ IR KARANTINĄ

  • 3

Šį šeštadienį LRT televizijos eteryje – „Dainuokim kartu“ laida, skirta visoms Lietuvos mamoms. Motinos dienos išvakarėse dainą dovanos ir žiūrovų pamėgtos „Baltos varnos“ – dvynės Milda ir Teresė Andrijauskaitės.

Įsitraukusios į karantino laikotarpiu atsiradusį muzikinį projektą seserys neslepia, kad dabar jos matosi retai ir susitinka tik dėl šios bendros veiklos. „Esame labai atsargios, mūsų kelionės būna apgalvotos, siekiame, kad kontaktas būtų tik su būtinais žmonėmis. Mes su vyru gyvename bute, o sesuo su draugu laiką leidžia sodyboje už Vilniaus. Mus dabar suveda tik dalyvavimas projekte“, – šypsosi Milda.

Pagrindinės sesių veiklos iki karantino buvo studijos, koncertai ir repeticijos, tad dabar dienos slenka kiek kitokiu ritmu. „Karantino pradžia buvo labai nelengva, trūko stimulo, atsirado kažkoks tinginiukas. Jam pasitraukus supratome, kad turime begales darbų, neįgyvendintų idėjų ir, nors tenka viską daryti namuose, veiklos tikrai netrūksta“, – sako seserys, Motinos dienai rengiančios savos kūrybos dainą.

„Daina – netipiška, nėra net minimas žodis „mama“. Šį kartą į mamos dalią norime pažvelgti iš humoristinės pusės. Tarsi grįžusios į vaikystę darysime beprotiškiausius dalykus, kuriuos daro vaikai. Daina vadinsis „Staigmena“ – mūsų mama iš karto tapo dviejų vaikų mama. Nors diena – mamos, negalime nepaminėti ir tėčio. Mama visada šalia turėjo nuostabų tėtį, kuris yra geros nuotaikos užtaisas, ir jie kartu stengėsi, kad užaugtume tokios, kokios esame“, – šypsosi „Baltos varnos“.

Seserys sako, kad mama joms yra pavyzdys. „Augdamos turėjome nuostabų pavyzdį – visada gražią, jaunatvišką ir kūrybingą mamą. Suaugusios vis dažniau juntame ją kaip moters pavyzdį. Mūmyse ji išugdė įvairiausių individualių savybių, bet svarbiausia – užaugino tiesiog gerus žmones. Nenorime girtis pačios, tik pagirti mamą – jai tas darbas puikiai pavyko. Jaučiamės laimingos ir esančios teisingame kelyje“, – sako seserys.

Muzikalioje giminėje užaugusių seserų vaikystė buvo kupina smagių ir netikėtų nuotykių. „Dainuodavome ir grodavome visi kartu, o kiek pokštų ir juokingų istorijų būdavo. Dabar jau pačios papasakojame mamai istorijas, kurių ji nežinojo. O ir pati mama jų turi begales, kad ir apie tai, kaip teko lankytis pas darželio direktorių dėl to, kad padeklamavome Juozo Erlicko eilėraštį, kuriame buvo minimas alus“, – juokiasi seserys.

„Baltų varnų“ pasirodymas – šį šeštadienį, gegužės 2 d., „Dainuokim kartu“ per LRT televiziją. Transliacijos pradžia – nuo 21 valandos.

GALERIJA

  • „Baltos varnos“ – apie staigmeną mamai, neįtikusį J. Erlicko eilėraštį ir karantiną
  • „Baltos varnos“ – apie staigmeną mamai, neįtikusį J. Erlicko eilėraštį ir karantiną
LRT televizijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Algis

Sekmes!

Ragana be peilių

Šitos bus garsios. Jei ir toliau taip dirbs ir tobulės.Nepasileiskit mergos.

labai gerai

O ,man patinka tos "baltos varnos" sėkmės )

SUSIJUSIOS NAUJIENOS