Pop legenda E. Johnas paskelbė apie paskutinį koncertinį turą | kl.lt

POP LEGENDA E. JOHNAS PASKELBĖ APIE PASKUTINĮ KONCERTINĮ TURĄ

  • 0

Pop muzikos legenda Eltonas Johnas trečiadienį pranešė apie paskutinį pasaulinį koncertinį turą, o po jo ketina nebekeliauti ir daugiau laiko praleisti su šeima.

Per spaudos konferenciją trečiadienį 70 metų amžiaus britų muzikantas E. Johnas atskleidė, kad greitu laiku leisis į atsisveikinimo turą ir paskutinis pasaulinis koncertinis turas truks trejus metus. Tačiau pasaulinio lygio žvaigždė teigė, kad ne visiškai užbaigs savo muzikinę karjerą ir vis dar kurs muziką.

„Daugiau nesileisiu į gastroles, išskyrus paskutinį turą, kuris prasidės šių metų rugsėjį. Tai bus pasaulinis turas ir paskutinis kartas, kai aš gastroliuosiu ir keliausiu po pasaulį. Mano gyvenime pasikeitė mano prioritetai“, - teigė E. Johnas.

„Turėjau nuostabią karjerą, buvau neįtikėtinai sėkmingas, bet mano gyvenimas pasikeitė ir pasikeitė mano gyvenimo prioritetai. Šiuo metu prioritetą skiriu savo vaikams, vyrui ir savo šeimai“, - pridūrė atlikėjas.

Per penkis dešimtmečius trunkančią karjerą E. Johnas pardavė daugiau kaip 300 mln. albumų ir tapo vienu perkamiausių visų laikų artistų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS