Cher įvardino sunkumus, kylančius bendraujant su 40 metų jaunesniu širdies draugu | kl.lt

CHER ĮVARDINO SUNKUMUS, KYLANČIUS BENDRAUJANT SU 40 METŲ JAUNESNIU ŠIRDIES DRAUGU

Šiuolaikinėje visuomenėje nieko nebestebina poros amžiaus skirtumas, kai moteris akivaizdžiai vyresnė už vyrą. Tačiau tokia pora neišvengiamai susiduria su tam tikrais sunkumais. Garsi dainininkė Cher papasakojo, kokie sunkumai kyla bendraujant su 40 metų jaunesniu širdies draugu.

77 metų amerikiečių dainininkė Cher susitikinėja su 37 metų muzikos prodiuseriu Alexanderiu Edwardsu (A.E.). Moteris teigia, kad su šiuo vyru jaučiasi laiminga, tačiau 40 metų amžiaus skirtumas vis tiek kartais pasijaučia. Apie tai žvaigždė papasakojo pokalbyje su extratv.com.

„Nenoriu pasakoti apie tai, kokia esu laiminga, mes puikiai leidžiame laiką kartu. Galime kalbėtis apie muziką. Galime kalbėtis apie viską. Jo puikus humoro jausmas, jis turi mieliausią sūnų pasaulyje... Mes tiesiog suprantame vienas kitą“, – sakė dainininkė.

Cher pokalbio metu pripažino, kad Alexanderis yra žymiai drovesnis už ją, pavadindama jį santūriu.

Nepaisant to, kartais pasitaiko nesusipratimų ir dėl to, kad pora yra skirtingų kartų atstovai.

„Kartais aš su juo kalbu, o jis net neįsivaizduoja, apie ką aš kalbu... Anądien paklausiau: „Ar žinai, kas yra Klarkas Geiblas?“  Jis sumurmėjo: „Taip, žinoma“, bet dažniausiai jis pažiūri į mane ir sako: „Aš dar tuomet nebuvau gimęs.“

Instagramo nuotr.

Cher ir Alexanderis susipažino Paryžiuje per praėjusių metų mados savaitę. Dainininkės telefono numerį prodiuseriui davė jos draugas. Žinoma moteris  buvo labai nustebusi:  ji buvo įsitikinusi, kad yra per sena susitikinėti su jaunais vyrais. Tačiau pabendravusi su Alexanderiu ji pakeitė nuomonę.

Gegužės mėnesį sklandė gandai, kad pora išsiskyrė, tačiau rugsėjį jie vėl buvo pastebėti kartu ir nuo to laiko nebeslepia švelnių jausmų vienas kitam.

GALERIJA

  • Cher įvardino sunkumus, kylančius bendraujant su 40 metų jaunesniu širdies draugu
  • Cher įvardino sunkumus, kylančius bendraujant su 40 metų jaunesniu širdies draugu
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tas

bezdzione per bendravima ivarys infarkta

Cher \\\\\.../////

gaunas,kai ant 40 metų jaunas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS