COVID-19 pasiglemžė šokėjo V. Mackonio 32-ejų draugą: sunku atsipeikėti | kl.lt

COVID-19 PASIGLEMŽĖ ŠOKĖJO V. MACKONIO 32-EJŲ DRAUGĄ: SUNKU ATSIPEIKĖTI

  • 4

Šokėjo Vytauto Mackonio aplinkoje – skaudi netektis. Koronavirusas pasiglemžė jo draugą.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė šokėjas, jo bičiuliui tebuvo 32-eji.

„Galutiniame rezultate mirė nuo sepsio, bet tai jau buvo koronaviruso pasekmė“, – detalizavo V. Mackonis.

Apie skaudžią netektį žinomas vyras mintis dėstė ir socialiniame tinkle „Facebook“.

Tokį didelį vyrą pasiglemžė tokia maža bakterija... Skamba ironiškai, bet čia ne ištrauka filmo ir ne citata iš teksto, tai didžiulė tragedija ištikusi nuostabią šeimą.

„Dar vis sunku atsipeikėti po viso šito tragiško sapno... Neina patikėti, kad mūsų visų Mylimas Draugas taip ir neatsibudo... Ir jau neatsibus... Tokį didelį vyrą pasiglemžė tokia maža bakterija... Skamba ironiškai, bet čia ne ištrauka filmo ir ne citata iš teksto, tai didžiulė tragedija ištikusi nuostabią šeimą. Jei atvirai, tai dar tikrai nespėjau atsigauti po, atrodytų, vakar mūsų šeimą ištikusios itin skaudžios netekties ir neabejotinai tos atsivėrusios tuštumos net laikas taip lengvai neišgydys. (beje, taip ir nespėjau visiems tinkamai padėkoti už tokį nuoširdų ir gausų Jūsų palaikymą. Tikrai nepakartojamai gera žinoti, kad esate su manimi) Sunkiai pakeliamas skausmas netekti Mamos... bet šiandien buvo baisu net pagalvoti, ką tenka išgyventi žmonėms, kurie neteko savo besąlygiškai mylimo Sūnaus, šeimai atsidavusio, mylinčio Vyro ir juolab jauno, nuostabaus ir nepakartojamo Tėvelio iš didžiosios raidės“, – liūdesio neslėpė vyras.

„Ilsėkis ramybėje, mielas Drauge. Tavo šeimos bėdoje tikrai nepaliksim. Mylėsim ir rūpinsimės taip, kaip Tu mus to mokei. Amžinąjį atilsį duok mirusiems, Viešpatie, ir amžinoji šviesa Jiems tešviečia!“ – įrašą socialiniame tinkle baigė šokėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Taigi

Vieni sukrėsti žmonos, vyro, tėvo netekčių, Dabar reikia rašyti užuojautas, kai miršta DRAUGAS. Nesulaukė įstatymo, būtų gal įšeimintas?

Jonas

Kodel draugo vardo ir pavardes neraso,gal tik spektaklis ,kad taip reikia.

Algis

Tas nuopeza nusipezejo apie kaimyne ,reikia i galva isikalti kad vakcinuotis ,pasake kokie jauni krenta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS