D. Belickaitė taps naujojo lietuviško kanalo veidu | kl.lt

D. BELICKAITĖ TAPS NAUJOJO LIETUVIŠKO KANALO VEIDU

  • 4

Visada besišypsanti raudonplaukė krepšininkė, laidų vedėja apie krepšinį ir šiuo metu itin populiari nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė neslepia nei savo džiugesio, nei didelio jaudulio.

Nuo kovo 30 – osios su savo gerbėjais ir TV žiūrovais ji sveikinsis naujajame pramoginiame televizijos kanale „2TV“, kuris bus naujas LNK kanalų grupės narys, kartu su LNK, BTV, „Info TV“ ir „TV1“.

Ašaromis nulieta krepšininkės karjera, rimtos traumos ir psichologinis išsekimas – jaunos ir energingos merginos praeitis. Ir nors D. Belickaitė nebegali žaisti krepšinio, tačiau ji užtikrinta, kad jos tikrasis kelias buvo visai ne krepšinio aikštelė. „Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad atsidursiu čia, kur esu dabar. Visada galvojau, kad būsiu krepšininkė, tačiau susiklostė taip, kad visi įvykiai, visi ženklai mane siuntė kažkur kitur. Taip atsirado vedėjos darbas „Žalgirio TV“. Tai buvo labai man artima, kadangi su krepšiniu turiu labai daug bendro. O gavusi pasiūlymą tapti pramoginio muzikinio kanalo „2TV“ laidų vedėja, buvau labai nustebinta. Tai tarsi šuolis į visai kitą sritį, tačiau man tai patinka, todėl nedvejodama sutikau. Myliu muziką, todėl manau, bus smagu ne tik man, bet ir žiūrovams. Juk geriausias specialistas tas, kuris myli savo darbą ir jį atlieka su malonumu“, – atvirauja naujojo kanalo „2TV“ vedėja D. Belickaitė.

Beveik 50 tūkstančių sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti Dalia nesijaučia žinoma. Nors jai malonu, kad jos gyvenimas yra kažkam įdomus ir žmonės ja domisi, tačiau anot jos, iki žinomumo jai dar labai toli ir jis jai nėra prioritetas. „Svarbu daryti tai, kas tave daro laimingu. Prieš pradedant vesti naujojo kanalo „2TV“ laidas labai jaudinuosi, kadangi, tai visai kas kita ką man kada nors teko daryti. Labai džiaugiuosi, kad turėsiu nuostabų partnerį Timūrą Augucevičių, kuris toks geras, toks nuoširdus, jau net dabar žinau, kad man su juo bus labai smagu dirbti. Kad ir kokie bus iššūkiai, tai man jie bus tikrai lengvesni dirbant patyrusioje komandoje, kurie padės man su tuo susitvarkyti“, – įspūdžiais dalinasi D. Belickaitė

Muzikinis „2TV“ kanalas pateiks daugybę naujienų, kuriomis muzikos aistruoliai galės mėgautis visas 24 valandas per parą. O kanalo vedėja D. Belickaitė visiems turi gerų žinių, pasak jos, šis kanalas bus visai kitoks. „Šiais laikais, o ypatingai dabar yra labai daug sunkaus turinio, kuris kartais apsunkina žmonių mintis. Čia to nebus! Šiuo kanalu mes norime viską perteikti tik geromis emocijomis, stengtis skleisti tik pozityvumą ir aktualias naujienas, kurios neliūdintų, o tik teiktų gerą nuotaiką. Į kiekvieno žiūrovo gyvenimą įnešime judesio, kurio visiems taip trūksta! Tikiuosi, kad žmonės pasiruošę puikioms laidoms ir geriausiai muzikai“, – teigia D. Belickaitė.

GALERIJA

  • D. Belickaitė taps naujojo lietuviško kanalo veidu
  • D. Belickaitė taps naujojo lietuviško kanalo veidu
  • D. Belickaitė taps naujojo lietuviško kanalo veidu
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIS

O JI NE DUKTĖ TO , KURIS NUŽUDĖ KUNIGĄ MIKUTAVIČIŲ .

Balaganistika ten

Su suplyšusiu sijonu nežūresiu

Sąžiningas lietuvis

Who is she?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS