D. Bosas ir S. Vaitulionio iniciatyva: padės sodyboje žiauriai sumuštai paauglei | kl.lt

D. BOSAS IR S. VAITULIONIO INICIATYVA: PADĖS SODYBOJE ŽIAURIAI SUMUŠTAI PAAUGLEI

  • 23

Lietuvą sukrėtė žiauriai sumuštos ir išžaginti bandytos paauglės istorija, kai kaimo turizmo sodyboje savaitgalį vykęs vakarėlis virto košmaru. Sumušta mergina gydoma reanimacijoje, o smurtu prieš ją įtariamas Jurbarko politikės sūnus.

Mergaitę vos atpažino tėvai, šiuo metu ji gydoma Kauno klinikų reanimacijos skyriuje.

Po šiurpaus incidento merginos giminaitė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo jautria žinute, kuria paprašė pagalbos.

„Karolina turi begalinį norą gyventi. Ačiū Dievui ir gydytojams, kurių pagalba ji dar gyva... Ji labai jauna, 17 metų, bet išgyvenusi labai daug. Sulaukusi vos trejų metukų, neteko mamos (žuvo avarijoje). Po to persikėlimai gyventi iš vienų namų į kitus. Tėvui dukrelę auginti padėjo mama, sesuo. Mergina buvo stipri. Visada besišypsanti, maloni, skleidžianti aplinkui save meilę, džiaugsmą, šilumą. Niekada nesiskundžianti, trykštanti jaunatviška energija. Mokėsi gerai.

Mylima mokytojų, draugų, klasės draugų ir, žinoma, tėvo šeimos narių ir giminaičių. Karolinos tėtė – kenčiantis begalinį skausmą, pasimetęs ir sugniuždytas dėl vienturtės dukros nelaimės. Ar daug gali jai padėti ir ieškoti teisingumo, gaudamas nedidelį atlyginimą!?

Prašytume draugų, pažįstamų, neabejingų smurtui žmonių parėmimo. Pinigėliai bus reikalingi ilgam tolimesniam merginos gydymui ir gero advokato samdymui. Galintys ir norintys padėti galite prisidėti finansine parama, pervedant lėšas į paramos sąskaitą: tėtis Dainius Sandargas (LT 6373000 1010 228 9496) arba Karolis Sandargas („PayPal“, sandargas.karolis@gmail.com) paskyroje galite parašyti PARAMA.

Birželio 1-oji – Tarptautinė vaikų gynimo diena. Vaikai – gražiausios pasaulio gėlės. Gaila, kad jos trypiamos ir niokojamos dar besiskleidžiant žiedui... nebūkime abejingi piktžolėms. Kuo jos daugiau kerosis ir bers sėklas, tuo labiau bus piktžolėta Lietuva“, – rašė paauglės giminaitė.

Po artimųjų prašymo abejingų liko nedaug – į geradarių tarpą prisijungė ir žinomi Lietuvos žmonės. Verslininkė Daina Bosas ir marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis ėmėsi iniciatyvos bei nusprendė skubiai padėti merginai.

D. Bosas savo paskyroje prašė paviešinti vaikino, sumušusio merginą, mamos pavardę. Moteris teigia, jog vaikinas po sulaikymo buvo greitai paleistas į laisvę, o, pagal žinomą informaciją, Karoliną nuskriaudęs asmuo yra politikės sūnus, todėl, kaip teigia verslininkė, gali egzistuoti nelygybė bei bandymas viską tyliai užgesinti.

„Kaip matome, niekas nesikeičia... dar ne taip seniai skandalas, supurtęs visą teisėsaugą, pamirštas ir viskas grįžo į senas vėžes? O mes NELEISKIME! Dalinkimės visi! Reikalaukime padugnių galvų. Politikės sūnus? Mums neįdomu, kieno jis sūnus! Prieš įstatymą visi lygūs. O nusikaltimus dangsto tik tokie patys padugnės ir jiems ne vieta politikoje. Ne tie laikai. Pamirškite. Mes norime žinoti, kurios politikės? Paskelbkite pavardę. Tegu tauta žino savo didvyrius.“

Verslininkei antrino ir S. Vaitulionis, kuris pasidalino žinia, jog taip viskas nesibaigs bei nukentėjusiai merginai bus suteikta pagalba.

„Kadangi daug kas klausiate, dėl sodyboje sumuštos ir išžaginti bandytos Karolinos. Tai trumpai: mes, kartu su Daina Bosas, jau kalbamės su keliais tesinininkais, šiandien šis klausimas bus išspręstas ir mergina bei jos šeima bus pasirūpinta tinkamai! Karolinai yra sumaitotas veidas, nosis, išmušti dantys – visa tai sutvarkyti kainuoja daugybę pinigų. Jau sutariau su viena grožio klinika, kuri sugrąžins gyvulio iš jos atimtą grožį! Laikykime kumščius! Tikiu, kad teisingumas nugalės ir viskas išsispręs taip, kaip turi. Kai bus daugiau info – pranešiu“, – viešai dėstė mintis Saugirdas.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Labai dėkingi

kad padeda kovoti garsesni žmonės. Ir kuo daugiau tokių kovojančių žmonių. Reikia priminti, jog tie "garbingi" jurbarkiečiai ne "konservatnykų išperos"(kaip rašo komentuojantysis), o PRIKLAUSANTYS darbo partijai ! Būtent, šiai partijai t.b. GĖDA,nes didindama savo narių skč. priima visokius pašlėmėkus. O ką mano pats vadas ( Uspaskichas)? Beje, reikėtų išreikalauti nustoti tyčiotis ir iš puikios,normalios E. Kručinskienės(net iš jos pačios-pažiūrėkim į veidrodį, į save), iš Kručinskų šeimos. Bausti vad. " teisėjus". O prokuratūra,visa teisėtvarka - turi griežtai bausti įžūlius jurbarkiečius,su jų išgama.

Liberlkomuniagų laikraštyje tik po du laikus prie komentarų

Matote, kas darosi Grybauskaičių, Masiulių ir Šimonyčių valstybėje... Prokuroras tos politikės sūneliui paskyrė namų areštą TIK TADA, kai žmonės grasinti tam išgamai pradėjo. Tik tada. Kad su "vargšu" neusidorotų kartais. Atsiminkime, kad visi prokurorai yra skirti Grybauskaitės, prieš tai atsiklausus Masiulio. Noriu tikėti, kad neišrinkus Šimonytės prezidente, šita praktika Lietuvoje pradės keistis.

Buvusi jurbarkietė

Labai džiaugiuosi, kad vis dar yra gerų žmonių šiame piktame ir sudėtingame gyvenime. Daina ir Saugirdas pasielgė labai kilniai, padėjo į bėdą patekusiems žmonėms, tikiu, kad gerumas Jums grįš bumerangu... Tėveliui stiprybės ir vilties...Mergaitei kuo greičiau sveikti...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS