Berneen: iš dainavimo Katare uždirbu daugiau nei Lietuvoje | kl.lt

BERNEEN: IŠ DAINAVIMO KATARE UŽDIRBU DAUGIAU NEI LIETUVOJE

  • 3

Praeityje žinoma dainininkė, kilusi iš Pietų Afrikos Respublikos, Berneen Čereška prieš devynerius metus paliko Lietuvą ir kartu su lietuviu vyru išvyko gyventi į musulmoniškąjį Katarą. Išgarsėjusi LNK muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ ir ilgą laiką vedusi laidą KK2, Berneen sako, jog iš savo žinomumo tuomet nesusikrovė didelių turtų.

„Paradoksas, tačiau tik Lietuvoje gali būti žinomas ir nieko neuždirbti. Iš dainavimo aš daugiau uždirbu Katare, kur manęs niekas nežino, kitaip nei čia, Lietuvoje. O man žinomumo tik vardan žinomumo nereikėjo”, – LNK televizijos laidoje „Nuo… Iki…“ šį antradienio vakarą, 20 val. pasakos dainininkė.

Berneen į Lietuvą grįžo gerokai pasikeitusi: šviesiai nudažyti ilgi plaukai, apvalesnės formos ir seksualus įvaizdis. Būtent už tokius pernelyg atvirus drabužius dainininkė nukentėjo Artimuosiuose Rytuose esančiame Katare. Musulmoniškai šalies valdžiai užkliuvo internete rastos, dar „Kelyje į žvaigždes“ laikais darytos itin seksualios jos nuotraukos, todėl dainininkė negavo leidimo viešai dainuoti. „Tokios taisyklės Katare. Yra dalykų, prie kurių man itin sunku priprasti“, – sako dainininkė.

Berneen taip pat sunku priprasti prie žemesnio moters statuso Katare. „Čia moterys dažniausiai yra vyrų išlaikytinės, jos nedirba“, – sako atlikėja. Berneen, atvirkščiai nei Kataro moterys, dirba ir augina trejų metų dukrą Skyrah Marz. Tačiau, paklausta apie antrą vaiką, ji sako, kad daugiau vaikų turėti neketina, o artimiausiu metu planuoja su šeima kelti sparnus į Kanadą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietis

Kam Kanadai tokia Berneen?

Anonimas

baaaaa,ir pabaisos-baisuokles nori dauuuug pinigu!!!!

kaip. sako. rusai.

,,,skatertju. doroga,,,,,ir. pamirsk. kelia. atgalios.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS