Dar neprasidėjus šou, „Finalo ketverto“ teisėjai išrinko vertus pergalės dalyvius | kl.lt

DAR NEPRASIDĖJUS ŠOU, „FINALO KETVERTO“ TEISĖJAI IŠRINKO VERTUS PERGALĖS DALYVIUS

  • 1

Kovo 3-ąją  LNK televizijos žiūrovų laukia „Finalo ketverto“ premjera. Naujas muzikinis projektas prasidės ten, kur kiti šou baigiasi, – jau pirmosios laidos metu bus atskleisti keturi pergalės verti vokalistai.

Šou teisėjai Martynas Tyla, Vidas Bareikis ir Egidijus Dragūnas-SEL po ypač  kruopščių atrankų jau nusprendė, kurie keturi dainininkai užims „Finalo ketverto“ muzikinius sostus.

„Projekto esmė – keturi pergalės verti vokalistai, kuriuos iš žiedais papuoštų muzikinių sostų mėgins išstumti savimi tikintys dalyviai. Tik žiūrovai nuspręs, ar naujam dalyviui pavyks iš kėdės išstumti ten įsitvirtinusį vokalistą“, – taisykles atskleidė projekto rengėjai.

„Atrinktas ketvertukas jau dabar intensyviai dirba ir ruošiasi įspūdingiems pasirodymams. Tai – ne vidutiniški atlikėjai, o žmonės, kuriems tetrūksta mažo žingsnelio iki populiarumo viršūnės. Visi keturi yra aukščiausios klasės profesionalai, verti arenų, stadionų ir pirmųjų vietų radijo stočių topuose. Jei dalyviams pavyks išstumti juos iš muzikinių sostų – tai bus didžiulė pergalė, įrodanti, kad iššūkį metęs dalyvis – tikrai ypatingas atlikėjas“, – neabejojo šou prodiuseris Laurynas Šeškus.

Kas tie keturi atlikėjai ir ar kam nors pavyks juos išversti iš kėdžių, paaiškės tiesioginių transliacijų metu kiekvieną sekmadienį nuo kovo 3  dienos per LNK televiziją. Projekto „Finalo ketvertas“ vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus. Teisėjai – Vidas Bareikis, Martynas Tyla ir Egidijus Dragūnas-SEL.

GALERIJA

  • Dar neprasidėjus šou, „Finalo ketverto“ teisėjai išrinko vertus pergalės dalyvius
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ziurovas

Lnk eikit... Su tais pačiais TV veidais...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS