Deivis apie nepriekaištingai atrodančią žmoną: moteris išgražėja tik prie gero vyro | kl.lt

DEIVIS APIE NEPRIEKAIŠTINGAI ATRODANČIĄ ŽMONĄ: MOTERIS IŠGRAŽĖJA TIK PRIE GERO VYRO

  • 4

LNK televizijos laida „Kelionių panorama“, kuri visą parą filmuoja žymių Lietuvos šeimų atostogas užsienyje, jau spėjo užkariauti lietuvių širdis. Išbandyti savo šeimos santykių bei geriau pažinti vienas kitą pasiryžo ir baleto primarijaus Nerijaus Juškos šeima.

Apsilankę Juškų namuose, laidos kūrėjai pateikė viliojantį pasiūlymą – tuoj pat krautis lagaminus, nes kitą rytą jų laukia kelionė į saulėtą Kiprą. Patikrinę savo darbotvarkes, Nerijus ir Agnė Juškos sutiko leistis į šią avantiūrą. Jie dar nežinojo, jog prodiuseriai atskleidė ne viską: tik nusileidus Kipre, Nerijaus lauks žinia, kad visų atostogų metu jis perims savo žmonos Agnės pareigas bei rūpinsis vaikais, o žmona galės lepintis atostogomis.

Kad vienam tėčiui sunku prižiūrėti vaikus galėjo įsitikinti Deivis Norvilas, kurio šeima pirmoji priėmė televizijos laidos iššūkį ir šiuo metu leidžia paskutines atostogų dienas Turkijoje

Pirmosios dienos to nepratusiam daryti dainininkui buvo itin sunkios: vis tik ne tik leisti laiką su vaikais, planuoti laisvalaikį, užmigdyti, bet ir pasirūpinti pietumis Deiviui reikėjo pačiam. Vieną rytą Deivis nusprendė atsipūsti nuo vaikų priežiūros pareigų bei pramogavo plaukdamas baidare sraunia kalnų upe. Tačiau džiaugsmas truko neilgai: tik grįžęs į viešbutį bei pamatęs priekaištingą Renatos žvilgsnį, jis turėjo suplanuoti atsiprašymo siurprizą, todėl kelias valandas su viešbučio šefu ruošė šeimai gardžią vakarienę.

Atostogų metu Renata ne tik lepinosi viešbučio SPA paslaugomis, stebėjo vakarinius šou, bet ir galėjo išbandyti sporto treniruotes „kangaro“ – aerobiką mūvint specialiais spyruokliuojančiais batais. Trijų vaikų mama atrodo nepriekaištingai – gal būtent sportas buvusio modelio ir grožio konkursų dalyvės lieknos figūros paslaptis? Deivis juokaudamas atskleidė savo versiją: „Moteris išgražėja tik prie gero vyro“.

Atostogų pabaigoje Deivis prisipažino, kad jaučiasi pavargęs, bet jį guodžia tai, jog Renata bent kartą galėjo pasimėgauti netrukdomu poilsiu, kai jis perėmė „mamiškus“ rūpesčius. „Grįšiu į Lietuvą, kad pailsėčiau“, – juokavo žinomas dainininkas, o Renata pridūrė, kad pagaliau vyras suprato, koks sunkus jos darbas bei turėjo progą geriau pažinti vaikus.

Kaip išbandymą pasikeisti mamos ir tėčio rolėmis išlaikys Nerijaus ir Agnės šeima, sužinosite jau artimiausiais šeštadieniais, 17.25 val., laidoje „Kelionių panorama“.

GALERIJA

  • Deivis apie nepriekaištingai atrodančią žmoną: moteris išgražėja tik prie gero vyro
  • Deivis apie nepriekaištingai atrodančią žmoną: moteris išgražėja tik prie gero vyro
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

patikslinkit

išgražėja...ypač ta, kuri ir be to vyro buvo nepaprastai graži.

Tai šitas

nedidelis vyrukas,pasirodo,yra geras vyras

Nu

Deivis yra jos vib ra torius. Visa sudikisa i lūza
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS