Dėl karantino – naujovė „Teleloto“ loterijoje: žaidėjus pakeis kviestiniai svečiai | kl.lt

DĖL KARANTINO – NAUJOVĖ „TELELOTO“ LOTERIJOJE: ŽAIDĖJUS PAKEIS KVIESTINIAI SVEČIAI

  • 8

Reaguojant į šalyje paskelbtą karantiną ir saugant studijos svečių, dalyvių bei loterijos komandos sveikatą, sekmadieniais „Teleloto“ pakvies į atnaujinto formato žaidimą. Atnaujinto formato tikslas – skleisti pozityvią nuotaiką ir laimėjimus šių dienų kontekste.

40 minučių ilgio laidos metu, studijoje nebus visiems įprastų studijos žaidėjų ir juos atlydėjusių giminaičių. Juos pakeis kviestiniai svečiai – sporto, radijo, televizijos veidai, kurie varžysis studijos žaidimuose ir patys patirs emocijas, išgyvenamas „Teleloto“ žaidėjų, susirinkusių iš visos Lietuvos.

Atnaujinta laidos koncepcija taip pat leis „Teleloto“ žaidėjams priminti apie loterijos misiją – dalinant laimėjimus remti Lietuvos olimpinį sportą.

„Teleloto“ ne kartą skelbė, jog kiekvienas nupirktas loterijos bilietas yra svarbus, nes 8 proc. nuo kiekvieno nupirko bilieto kainos atitenka olimpiečiams ir padeda jiems siekti pergalių. Šį principą įkūnys ir loterijos svečiai, kurie labai džiaugiasi, jog dalyvaudami laidoje galės tiesiogiai prisidėti prie „Teleloto“ žaidėjų pergalių.

Visi kviestinių svečių laimėti piniginiai ir daiktiniai prizai po kiekvieno žaidimo bus išsiųsti žaidėjams namuose.

Žaidėjų tradiciškai lauks „Sėkmės spalvos“, „Laimėjimų korio“ žaidimai, automobilių ir Aukso puodo laimėjimai, tačiau dėl karantino laikinai nebus dalinami pakvietimai atvykti į laidą.

Tad nuo šiol sekmadieniais laukia ne tik laimėjimai, bet ir dar linksmesnis vakaras su šeima, varžantis kas bus pirmasis, biliete užbraukęs visą lentelę.

Šį sekmadienį laidoje svečiuosis ir laimėjimus dalins legendinės legendos – Orestas ir Džilda Vaigauskai.

„Teleloto“ žiūrėkite sekmadienį 17: 30 per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Zita

Netingekit sukti kiekvieną laimėjimą,o ne tos pačios serijos 100 ar 10, nereikės nei kviestinių svečių,o žaisti teks visiems

Juos pakeis kviestiniai svečiai

O tai "kviestiniai svečiai" turi imunitetą virusui ???????

nordland

butaforija ir yra butaforija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS