Dėl princo Harry ir Meghan serialo – politikų įsiūtis | kl.lt

DĖL PRINCO HARRY IR MEGHAN SERIALO – POLITIKŲ ĮSIŪTIS

  • 9

Filmų platformoje „Netflix“ pasirodžius skandalingai princo Harry ir Meghan dokumentikai, britų politikai ragina boikotuoti „Netflix“, praneša LNK.

Dokumentinis serialas „Harry & Meghan“ – lyg dūris britų monarchijai. Harry ir Meghan antroje serijoje paaiškino, kodėl nusprendė nebedirbti monarchijai ir išvykti gyventi į užsienį.

„Svarsčiau, kas būtų  nutikę, jei nebūtume pasitraukę“, – sakė Harry.

Pabėgimą iš Jungtinės Karalystės pora prilygina laisvei. Anot sutuoktinių, bulvarinė spauda juos taršė, o karališkoji šeima negynė.

„Buvo nuolat samdomi žmonės, kad skleistų dezinformaciją“, – pasakojo Meghan.

„Jie mielai melavo, kad apsaugotų mano brolį, bet niekada nenorėjo sakyti tiesos, kad apsaugotų mus“, – negalėjo nuslėpti skausmo Harry.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Meghan prilygino save aukai, kuri buvo įmesta vilkams sutaršyti. Nesijausdami saugūs, šeima nusprendė kurti gyvenimą Amerikoje. Trys pirmos serialo serijos pasirodė lygiai prieš savaitę. Daug dėmesio skirta jų meilės istorijai. Paskutinėse – atsiskyrimui nuo monarchijos.

Nuskambėjo net šokiruojanti 41-ų metų Meghan išpažintis – ji svarstė nusižudyti.

Hercogai sulaukė piktų reakcijų: bėgę nuo viešo gyvenimo, dabar jį viešina lyg didžiausios žvaigždės.

„Manau, jiems užkliuvo kontrolė monarchijoje, o ne privatumo klausimai. Kitaip jie būtų  išvykę į nuošalią vietą, kur jų niekas nerastų, ir jie nedalytų interviu. Akivaizdu, jie to nenorėjo. Dar daug metų matysime juos dėmesio centre“, – pažymėjo žurnalistė Tiwa Adebayo.

Į dokumentiką sureagavo ir Jungtinės Karalystės politikai. Užimtumo ministras paragino boikotuoti „Netflix“, o dalis parlamentarų spaudžia iš poros atimti titulus už nepagarbą monarchijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

jei pirmą kartą jaunajai tekant ,vieni iš vakarėlio ,viešai patiekiamų "patiekalų" -suktinės ir koksas, tai tokią išsiskirusią, gali imti į žmonas tik arklininko sūnus

"SPECIALISTAMS"

TAI KARALIŠKA ŠEIMA.IR TEGUL JIE PATYS TVARKOSI ,TEGUL PALIEKA JAUNĄ ŠEIMĄ RAMYBĖJE. AIŠKU,KAD VIDURAMŽIAIS,TAI BŪTŲ NETIKĖTŲ MIRČIŲ VIRTINĖ.

Vakierka

Bet tas aplepausis dabartinis "karalius" dar užtaria tą ryža pridurka vis tiek nu debilai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS