Dėl teigiamo COVID testo E. Johnas atideda koncertus Dalase | kl.lt

DĖL TEIGIAMO COVID TESTO E. JOHNAS ATIDEDA KONCERTUS DALASE

Popmuzikos megažvaigždė Eltonas Johnas antradienį atidėjo du koncertus Dalase, kurie yra jo, manoma, vis ilgiau besitęsiančių atsisveikinimo gastrolių dalis, nes jo COVID-19 testas buvo teigiamas.

„Visada didžiulis nusivylimas, kai tenka perkelti pasirodymus, ir aš labai atsiprašau visų, kuriems tai sukėlė nepatogumų, bet noriu apsaugoti save ir savo komandą“, – socialinėje žiniasklaidoje paskelbė 74 metų britų muzikantas. „Laimei, esu visiškai paskiepytas ir gavęs sustiprinamąją dozę, o mano simptomai lengvi.“

Koncertai, įeinantys į E. Johno gastroles „Atsisveikinimas su geltonų plytų keliu“, buvo numatyti sausio 25 ir 26 dienomis. E. Johnas ir „American Airlines Center“, kuriame jie turėjo vykti, sakė, kad jie bus perkelti į kitą laiką ir gerbėjai turėtų pasilaikyti bilietus. E. Johnas sakė, jog tikisi būti pakankamai sveikas, kad sausio 29 d. surengtų pasirodymą Litl Roke, Arkanzase.

Gastrolių, kurios, manoma, yra sero Eltono paskutinės, koncertai ne kartą buvo atšaukti ir atidėti dėl pandemijos, kaip ir daugelis kitų scenos meno renginių. Popmuzikos legendai taip pat neseniai buvo atlikta klubo operacija, dėl kurios jis buvo priverstas atidėti kelis pasirodymus.

Pernai E. Johnas išleido albumą „The Lockdown Sessions“, jis buvo įrašytas visiškai laikantis COVID-19 apribojimų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ss

Panasus i premjere

E. Johnas

matote, kokį liežuvį turiu - juo rudąją sugyventiniui skutu.

pedikai platina

virusą - akivaizdu, kaip ir živ.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS