„Dvi žvaigždės“ atgaivino „Hiperbolę“ | kl.lt

„DVI ŽVAIGŽDĖS“ ATGAIVINO „HIPERBOLĘ“

Trečiadienio vakarą didžiojoje LRT studijoje surengtas jau antrasis naujojo projekto „Dvi žvaigždės“ filmavimas. Šį kartą žvaigždėms teko atlikti legendinės grupės „Hiperbolė“ kūrinius.

Konkurso vedėjui Andriui Rožickui draugiją svečio teisėmis ir vėl palaikė aktorius Arūnas Sakalauskas. Primename, kad konkurso dalyvių vertinimas patikėtas studijos svečiams bei televizijos žiūrovams. Projekto metu visi duetai sieks geriausių įvertinimų, tačiau iki pat finalo konkurso nepaliks nė viena pora.

Dalyvių pasveikinti ir kūrinį „Kaštonai“ dovanoti į studiją atvyko Katažina Nemycko bei Deivydas Zvonkus.

Pirmieji konkurso atlikėjai pasirodę scenoje  – Arina ir grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas „Fara“. Jie nutarė atlikti kūrinį „Kodėl“.

„Hiperbolės“ dainą „Laimei“ pasirinko Natalija Bunkė ir Kęstutis Alčiauskis. Pora nuotaikingai interpretavo legendinį kūrinį.

Ruslanas Kirilkinas ir Andžela Adamovič pateikė savo dainos „Pamiršk mane“ versiją. Jų pasirodymą scenoje pagyvino šokėja.

Kūrinys „Aš dar dainuosiu“ nuskambėjo „Romeo ir Džiuljeta“ laimėtojo Tado Juodsnukio ir aktorės Oneidos Kusungos  lūpose.

Vienintelis projekto trio – Ramūnas Difartas su „Vig Roses“ merginomis – atliko dainą „Vasara Vasara“.

Karinos Krysko-Skambinės ir Vytauto Lukočiaus duetas sudainavo visiems gerai žinomą daina „Aš taip myliu“.  Po šio pasirodymo vienas iš studijos svečių, neieškojęs žodžio kišenėje, net buvo pakviestas į sceną trumpam prisidėti prie vakaro vedėjo. 

Daugiau šmaikščių komentarų ir publikos nuomonių galėsite išgirsti jau kitą šeštadienį, kovo 29 dieną, 21 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

orgija

sugeba tik senas dainas dieviskas dainas perdainuot.tai kur mta musu elitine muzikantu armija?o tos visos -sweet ladies old turbo new stars grupes dalyvaus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS