Dž. Butkutė sulaukė įspūdingų komplimentų iš užsienio | kl.lt

DŽ. BUTKUTĖ SULAUKĖ ĮSPŪDINGŲ KOMPLIMENTŲ IŠ UŽSIENIO

  • 7

Naujausią muzikos albumą „Labirintas“ išskirtiniu būdu – koncertiniu filmu – pristačiusi atlikėja Džordana Butkutė neslepia džiaugsmo. 

Ji ir komanda sulaukė puikaus įvertinimo iš užsienio. „Och, chebryte, kaip diena – taip naujiena. Truputį pasicypaudama spurdu iš džiaugsmo. Nors tai nieko nekeičia mano gyvenime, bet juk taip smagu, kai tavo darbą įvertina, – socialiniame tinkle rašė dainininkė. –Muzikos prodiuseris Simonas Brittonas, žmogus dirbęs su Michael Jackson, Eminem, Julian Lennon, Suzi Quattro ir taip toliau. Pažiūrėjęs mūsų filmą koncertą „Labirintas, paliko štai tokią žinutę. Labai džiaugiuosi.“

„Džordana sukuria garsų sieną lyg himnas skambančiomis poproko dainomis, kurios sujungia hipnotizuojančius gitarų rifus, skriejančius virš galingos, kietai smūgiuojančios ritmo dalies ir vokalų, kurie pateikiami su aistra ir užtikrintumu. Tikiu, kad Džordanos grupė taps didžiausiu Lietuvos muzikos eksportu, nes jai pakanka talento ir ambicijų užkariauti pasaulį“, – rašė S. Brittonas.

Anot jo, lietuvių grupės energija ir gebėjimas surengti įelektrinantį gyvą performansą, parodo tai, ko nesinorėtų praleisti. „Jie taps svarbiausiu festivalių akcentu, kai tik pasaulis vėl bus pasirengęs šėlti“, – sakė Londono prodiuseris.

„Facebook“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

va taip

BRAVO, - galų gale pramušė. Būk laiminga ir nekreipk dėmesio į kvailius.

Eglė

Bitkute slepk savo pragerta balsa ir veido bruožus. Nedaryk gedos Lietuvai!!!

....

Tai ne tik Gera Dainininke, bet ir Labai Grazi Moteris, as asmeniskai net labai noreciau buti jos vyras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS