Dž. Butkutės vyras E. Strasevičius Norvegijoje pateko į avariją | kl.lt

DŽ. BUTKUTĖS VYRAS E. STRASEVIČIUS NORVEGIJOJE PATEKO Į AVARIJĄ

  • 15

Dainininkės Džordanos Butkutės vyras ir vadybininkas Elegijus Strasevičius Norvegijoje pateko į avariją – vyras, važiuodamas motociklu, susidūrė su automobiliu. 

„Deja, ne viskas ir ne visada baigiasi taip, kaip mes norėtume. Danguje, ko gero, geriau žino, kaip turi būti. Mano kelionė pasibaigė užvakar, tarp Bergeno ir Kristiansando. Patekau į nedidelę avariją“, – feisbuke rašė E. Strasevičius.

Situacija standartinė – aš lenkiau, o automobilio vairuotojas tuo metu pradėjo sukti į kairę.

„Situacija standartinė – aš lenkiau, o automobilio vairuotojas tuo metu pradėjo sukti į kairę. Greičio nebuvo, nes ten vyko kelio darbai, tai nei aš, nei mocas per daug nenukentėjome, bet grįšime jau atskirai – aš, pasiramstydamas ramentu, kampais ir per aplinkui skrendu lėktuvų namo, na, o motociklą teks parsigabenti“, – socialiniame tinkle situaciją komentavo Dž. Butkutės vyras.

E. Strasevičius pasakojo, kad motociklu įveikė beveik visą maršrutą, kurį ir buvo suplanavęs. „Nuvažiavau beveik visą kelią, kurį ir norėjau nuvažiuoti. Lietuva, Latvija, Estija, Suomija, Norvegija. Iki kelto į Daniją buvo likę tik 180 kilometrų. Tai va, tokie reikaliukai. Kiek vėliau gal papasakosiu ir apie visą kelionę, nes, tiesą pasakius, ji buvo fantastinė“, – socialiniame tinkle rašė E. Strasevičius.

Po vyro įrašu pasipylė draugų ir internautų komentarai – visi linkėjo E. Strasevičiui greičiau pasveikti.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Atsibodo

Na kiek galima šį straipsnį marinuoti. Nusibodo tas eligijus ir jo butkutė

Senė

Šaunuolis, sveikinu sugružus į Lietuvą

MOPSAS

Maziau lakstyk po svieta ,o tai likus moteriske viena vel prades lakti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS