E. Dragūnas apie tai, kaip reaguoja į savo parodijas: kur yra gerai – aš „užskaitau“ | kl.lt

E. DRAGŪNAS APIE TAI, KAIP REAGUOJA Į SAVO PARODIJAS: KUR YRA GERAI – AŠ „UŽSKAITAU“

  • 3

Šį sekmadienį – Kalėdų dvasia alsuojanti ir iki ašarų juokinanti TV3 televizijos laida „Klo(u)nai“. Žiūrovai galės stebėti, kaip žinomiausi šalies aktoriai klonuojami į muzikos pasaulio, meno, sporto ar politikos garsenybes. Vienas iš ryškiausių laidoje klonuojamų įžymybių – grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Jį laidoje įkūnys aktorius Arūnas Sakalauskas.

Atlikėjas laidos kūrybinei komandai davė  interviu, kurio metu papasakojo, kaip reaguoja į tai, kai laidose būna parodijuojamas. Taip pat išsakė savo nuomonę, ką lengviausia ir sunkiausia yra jame atkartoti.

E. Dragūnas neslepia, kad į kai kurias savo parodijas reaguoja prastai. Humorą jis labai mėgsta, bet kartais parodijos jį kaip reikiant suerzina.

„Kai mane bando parodijuoti žmonės, kurie net neverti mano pado ir daryti tai su panieka – man labai nepatinka, aš to „neužskaitau“. Bet yra pora neblogų parodijų. Ar tu nori atkartoti žmogų, kad visi pasakytų „wow, gal čia jis“? Ar nori, kad tai būtų juokinga? Tai va tas skirtumas yra. Kur yra gerai – aš „užskaitau“, – kalbės E. Dragūnas.

Pasiteiravus, į ką vertėtų atkreipti dėmesį A. Sakalauskui, dainininkas patarė vaidinant minėti žodžius „žinai, žinai“. Būtent juos kalbėdamas itin dažnai vartoja vienas garsiausių Lietuvos atlikėjų.

„Nenoriu girtis, bet, turbūt, esu vienas iš daugiausia Lietuvoje parodijuojamų žmonių. Kiek žinau, net „Dviračio šou“ esu kaip personažas. Teko man matyti, kai kas iš tikro buvo juokinga. O kažkas – neišdirbta...“, – pastebėjimais dalinsis E. Dragūnas.

Sekmadienio vakarą scenoje taip pat pasirodys ir kiti garsiausi mūsų šalies kino, teatro bei televizijos aktoriai: Lina Rastokaitė, Ineta Stasiulytė, Aistė Lasytė, Ramūnas Rudokas, Šarūnas Banevičius, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė bei Ramūnas Šimukauskas.

„Klo(u)nai“ –  sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • E. Dragūnas apie tai, kaip reaguoja į savo parodijas: kur yra gerai – aš „užskaitau“
  • E. Dragūnas apie tai, kaip reaguoja į savo parodijas: kur yra gerai – aš „užskaitau“
  • E. Dragūnas apie tai, kaip reaguoja į savo parodijas: kur yra gerai – aš „užskaitau“
  • E. Dragūnas apie tai, kaip reaguoja į savo parodijas: kur yra gerai – aš „užskaitau“
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ALGIS

Didesnės P A R O D I J O S už jį patį nerasi .

Kam ką įrodė kvailys?.

Debilas norintis kažkam ,parodyti kad jis kietas ,o parodo savo netikelio, veidmainiška būda.

Anonimas

Kokios dar parodijos galį būtį jei jis pats nuo gimimo ( jei babkių nebūt) yra parodija.. Mentam užteko pripisusi sustabdytį iš kart apsimyžo prieš kameras, ale kietą veliau vėl prieš kameras bandė vaidint, paskui vėl ir vėl apsimyžą... Vienyntelis jo bachuriškumas tai babkės... Dėja tai 21 amžiaus vyriškumo ir apskritai žnogiškumo simbolis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS