E. Sipavičius apie savo išvaizdą jaunystėje: galvoju – kas ten man ant galvos | kl.lt

E. SIPAVIČIUS APIE SAVO IŠVAIZDĄ JAUNYSTĖJE: GALVOJU – KAS TEN MAN ANT GALVOS

  • 0

Breiko pradininkas Lietuvoje Egidijus Sipavičius vis dar laisvai gali pakartoti judesius, kuriuos kadaise su draugais mokėsi iš vaizdo kasetėje įrašyto filmo.

Tačiau jam labai keista matyti save su didžiule kupeta plaukų. „Kam aš tuos plaukus auginau“, – dabar stebisi E. Sipavičius.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ apsilankęs Egidijus Sipavičius papasakojo ne tik apie breiko pradžią Lietuvoje, bet ir apie savo jaunystės vakarėlius bei atostogų planus trejiems metams į priekį.

Pasak Egidijaus, iki šiol breiko šokyje išliko tie patys judesiai, kuriuos prieš gerus 3 dešimtmečius demonstravo jis ir keletas draugų. Šokis, kurio ištakos Niujorko rajone Bronkse, pasak Egidijaus, greitai pasiekė Holivudą: „Holivude labai greitai tą šokį suvirškino ir padarė visiems prieinamą išdailintą versiją ir paleido fantastišką filmą, kuris taip ir vadinosi „Break dance“. Mes žiūrėdavom tą kasetę, varinėdavom, aš nežinau, peržiūrėjau tą filmą kokius 150 kartų. Kiekvieną judesį kopijuodavom ir kartodavom tūkstančius kartų, kol kažkas pavykdavo“, – pačią pradžią šį vakarą 20 val. laidoje prisimins E. Sipavičius. Laidos vedėjų Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio paklaustas, ar senieji vaizdo įrašai jam kelia nostalgiją, Egidijus tik nusijuokė: „Aš žiūriu dabar ir galvoju – kas ten man ant galvos, ta krūva plaukų, kam aš juos nešiojau kažkada?“

Laidos vedėjai ir patys išbandys ne tik Egidijaus jaunystės šukuoseną, bet ir breiko judesiukus, E. Sipavičius surengs trumpą breiko pamokėlę.


Dainininkas pasakoja, kad jaunystėje pamėgtas šokis ir sportas jį lydi iki šiol. Egidijus net per atostogas nemėgsta gulėjimo ir nieko neveikimo. Jis gali pasakyti, kaip atostogaus po dvejų ar trejų metų: „Kaituosiu vasarą, rudenį ir slidinėsiu pavasarį“, – tvirtai sako E. Sipavičius. „Man patinka veikla, aš galiu daugiausiai pagulėti kokias dvi tris dienas, tada man viskas atsibosta ir aš turiu imtis kokios nors veiklos. Bėda ta, kad jeigu aš guliu, aš pradedu galvoti apie kasdienius dalykus, kurie jau užkniso. Tai geriau aš imuosi aktyvių dalykų, kurie man duoda adrenalino, naujų potyrių“, – įsitikinęs E. Sipavičius.

GALERIJA

  • Mindaugas Stasiulis <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Egidijus Sipavičius
  • E. Sipavičius apie savo išvaizdą jaunystėje: galvoju – kas ten man ant galvos
  • Justinas Jankevičius
  • E. Sipavičius apie savo išvaizdą jaunystėje: galvoju – kas ten man ant galvos
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS