E. Straleckaitė – apie santuoką su krepšininku, boksą ir kodėl nenori būti namų šeimininke | kl.lt

E. STRALECKAITĖ – APIE SANTUOKĄ SU KREPŠININKU, BOKSĄ IR KODĖL NENORI BŪTI NAMŲ ŠEIMININKE

Eglė Straleckaitė – šokėja, šiandien jau baigusi profesionalią karjerą, bet šokiu užkrėtusi savo gimtą Kauną – nuo darželiuose besilankančių vaikučių iki solidaus amžiaus moterų, į Eglės šokių pamokas einančių lyg į terapiją.

Nors profesiniame moters kelyje didelių pokyčių nėra, nes Eglė mėgaujasi nuo vaikystės puoselėto sporto rezultatais, asmeniniame gyvenime pastaraisiais metais įvykių netrūko. Eglė pasakojo ne tik apie darbus, bet ir asmeninį gyvenimą bei prieš dvejus metus įvykusią santuoką su krepšininku Dominyku Domarku.

„Kol kas galiu tik pasidžiaugti santykių lengvumu, supratimu, bendrais interesais, bendrais pomėgiais ir tikrai gražiu laiku, nors, nepaisant to, tikrai būna visko. Žiūrint, kas vyksta aplink, liūdna, kad tiek daug santykių subyra, taip greitai viskas keičiasi. Todėl nesinori sudievinti. Visi mes realūs žmonės su savo minusais ir pliusais. Todėl nereikia labai kažko čia idealizuoti“, – sakė Eglė.  

Pastaraisiais metais Eglės vyrui teko būti legionieriumi ir žaisti užsienyje. „Esu iš tų žmonų, kurios nevažiuoja paskui. Ir dėl to, kad man labai svarbu yra dirbti tai, ką aš noriu pati dirbti. Dėjau daug pastangų bei ilgai kūriau tai, ką dabar turiu, kad galėčiau dirbti savo mylimą darbą, turėčiau savo studiją. Gal ir būtų įdomu kartais pasibandyti žmonos, kuri važiuoja paskui ir augina vaiką, rolę ir daugiau laiko leidžia kaip namų šeimininkė. Tačiau nemanau, kad man tai būtų lengva. Man būtų sunkiau laiką leisti namuose nei dirbti.“ 

Eglė prabilo ir apie santykius su tėvais, kurie yra puikūs. Su mama jos kartu dirba šokių studijoje, o pas tėtį žinoma šokėja lanko boksą.

LNK nuotr. 

„Daug kas sako – tu tokia moteriška. Bet sporte, kur reikia kentėti, kur yra kažkiek skausmo, esu beprotė. Man patinka nuovargis, man patinka, kai  skauda raumenis, man patinka daryti tai, ko iš manęs niekas nesitiki. Boksas man yra atsvara moteriškumui ir visiems blizgučiams, su kuriais yra siejami šokiai“, – sakė moteris.

Kaip Eglės šeima jautėsi laukdama Eglės vyro, prasidėjus karui vykstančio namo iš Ukrainos? Kodėl Eglė kritiškai žiūri ir į savo dukrytės talentus? Ko iš jos šeimos galėtų pasimokyti kiekvienas Lietuvos žmogus? Laida „Bus visko“ – šį antradienio vakarą, 20 val. per LNK. 

 

GALERIJA

  • E. Straleckaitė – apie santuoką su krepšininku, boksą ir kodėl nenori būti namų šeimininke
  • E. Straleckaitė – apie santuoką su krepšininku, boksą ir kodėl nenori būti namų šeimininke
  • E. Straleckaitė – apie santuoką su krepšininku, boksą ir kodėl nenori būti namų šeimininke
  • E. Straleckaitė – apie santuoką su krepšininku, boksą ir kodėl nenori būti namų šeimininke
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

He he he

Nenori but namų šeimininkė??? Nu va... Tai gal kosmonaute taps?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS