E. Vitulskienė: kiekvienais metais lietuvės vis labiau drąsėja | kl.lt

E. VITULSKIENĖ: KIEKVIENAIS METAIS LIETUVĖS VIS LABIAU DRĄSĖJA

  • 18

Praėjusią savaitę operos solisto Merūno Vitulskio žmona 35-erių verslininkė Erika Vitulskienė sultingesnių formų moteris iš visos Lietuvos pakvietė į plius dydžio modelių atranką. Šimtas baltomis palaidinėmis ir aukštakulniais pasipuošusių damų, tarp kurių buvo ir bankininkė, ir daugiavaikės mamos, ir netgi cirko artistė, susirinko norėdamos tapti naujais Erikos mados namų veidais.

„Į pirmą atranką atėjo tik aštuoniolika moterų, tačiau su kiekvienais metais lietuvės jau drąsėja. Pamenu, pradėjus verslą buvo tragedija. Būti modeliais prašiau draugių, rašiau nepažįstamoms moterims socialiniuose tinkluose, ir kartais sulaukdavau atsakymo, kad tyčiojuosi iš jų“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos E. Viltulskienė.

Verslininkė ir dviejų sūnų mama puikiai žino, ką reiškia atsidurti po padidinamuoju stiklu. Prieš beveik du dešimtmečius tuomet dar būsimam jos vyrui M. Vitulskiui laimėjus realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“, dėmesys užplūdo ir Eriką. Ji ne kartą pasakojo kaip žiniasklaida ir visuomenė narstė ją iki smulkmenų – buvo kritikuojama jos išvaizda, išsilavinimas, iškalba.

Plius dydžio modeliais jos madų namuose norinčioms tapti moterims Erika atrankos pradžioje atvirai išklojo apie tai, ką jai teko patirti, kol išmoko save priimti ir mylėti tokią, kokia yra.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

GENOVEFA

MAN PATI GRAZIAUSIA LIETUVOJE MOTERIS DZIAUGIUOSI JU SEIMA IR GERBIU ERIKA O KAULINUKE TEGU PAVYDI SEKMES

Marijona

Nagi atrodo eina vis baisyn.Verkslena,kad jokios dietos nepadeda ,bet nesuprantu kaip kitos sugeba atsikratyti net 50kg ,o ji tik storeja ir Meruneli primaitina ,kad paziurejus i ji jau matosi 2pilvai ir 2kupros ,Brrr

Babunia

Jetau jetau ,dar viena zvaigzde islindo i viesuma! nu ka ji gali pamokyt nebent kaip prisipinti plaukus ir valgyt ceburekus kazin ar mate save veidrodyje su ta kasyte?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS