Apsiašarojusi E. Vitulskienė: žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti | kl.lt

APSIAŠAROJUSI E. VITULSKIENĖ: ŽINAU, KĄ REIŠKIA MAMOS AKYS, KAI JOS NEGALI DUOTI

  • 0

Dienai savanore tapusi Erika Vitulskienė nesuvaldė ašarų: „Žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti.“

Šį vakarą 19.30 val. LRT projekto „Gyvenimo spalvos“ herojais taps Erika ir Merūnas Vitulskiai. Jiedu ne tik pasidalys atviromis gyvenimo istorijomis, bet ir dienai taps „Maisto banko“ savanoriais.

E. Vitulskienė atskleis, kad santykiai su Merūnu ją privertė atsisakyti iki tol turėtų principų. „Maniau, kad niekada netekėsiu už menininko – kas čia per žmonės, iš kur jie yra? Taip pat sakiau, kad niekada nedirbsiu su savo vyru ir savo vyrui, nes šeimoje turi grįžęs iš darbo išsipasakoti, paglostyti vienas kitą ir toliau gyventi darbinį gyvenimą atskirai“, – pasakos žinoma moteris.

Vis dėlto, dabar ji – ne tik Merūno vadybininkė Lietuvoje, bet ir neseniai startavusio drabužių verslo savininkė. Erika neslėps, kad aplinkinių komentarai, kad ji visko pasiekė tik žinomo vyro dėka, skaudina. Merūnas tuo tarpu atskleis, kodėl šiuo metu jis kiek atidžiau renkasi darbo pasiūlymus: „Mes su Erika apsikeitėme vietomis.“

Daugybę kartų paramos koncertuose dainavęs M. Vitulskis laidoje pasiners į visai kitokį amplua. Drauge su žmona Erika jie dienai taps „Maisto banko“ savanoriais maisto sandėlyje. Jie įsitikinę, kad tokių organizacijų veikla yra be galo svarbi. „Aš žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti“, – graudinosi E. Vitulskienė.

„Kiekviena šeima turėtų atiduoti kažkokią metų laiko dalį tiems darbams, turėtų būti tradicijos. Mes dar jauna šalis, vieną dieną taip ir bus, neabejoju“, – apie savanorišką veiklą kalbėjo M. Vitulskis.

GALERIJA

  • Apsiašarojusi E. Vitulskienė: žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti
  • Apsiašarojusi E. Vitulskienė: žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti
  • Apsiašarojusi E. Vitulskienė: žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS