Ekstrasensas M. Gordejevas apie Lietuvą: aš čia pasikraunu | kl.lt

EKSTRASENSAS M. GORDEJEVAS APIE LIETUVĄ: AŠ ČIA PASIKRAUNU

  • 17

Šį penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės kalbės apie ekstrasensus, jų galias bei prisimins istorijas, kuomet sunkiausiais gyvenimo momentais kreipdavosi į juos.

Vienas žymiausių pasaulio ekstrasensų, ukrainietis Maksimas Gordejevas pasakos, kad dažnai keliauja po pasaulį bei sprendžia įvairias žmonių problemas. Anot jo, kiekviena  kelionė – tai naujas pažinimas.

„Vienas iš pagrindinių mano kelionių tikslų – pažinimas. Tam, kuo aš užsiimu, labai svarbu pažinti pasaulį, skirtingas tradicijas ir kultūras“, – sako M. Gordejevas.

Jis dažnas svečias ir Lietuvoje. Ukrainietis sakys, kad Vilniuje ir apskritai mūsų šalyje jam būti patinka. „Vilniuje ir aplink Vilnių yra labai daug vietų, kuriose aš pasikraunu. Ir tikrai daug žmonių kreipiasi pagalbos, todėl viską stengiuosi suderinti“, – kalbės M. Gordejevas.

Žmonės į jį dažniausiai kreipiasi dėl dingusių artimųjų žmonių. „Dažniausiai aš ieškau žmonių, kurie yra dingę, ir mano pagrindinė užduotis – juos surasti“ , – sakys M. Gordejevas.

Aš dirbu su rimtais žmonėmis ir tie, kurie ateina, manimi pasitiki. O jeigu manimi nepasitiki, su jais nedirbu.

Jam tenka išgirsti ir nuomonių, kad jis ir visi kiti ekstrasensai – apsimetėliai, tačiau vyras kalbės, kad šiuose dalykuose labai svarbu pasitikėjimas. „Aš dirbu su rimtais žmonėmis ir tie, kurie ateina, manimi pasitiki. O jeigu manimi nepasitiki, su jais nedirbu. Tarkime, jeigu ateina pas mane ir prašo įrodyti, kad aš esu ekstrasensas, iškart su tokiais žmonėmis atsisveikinu“, – laidoje sakys M. Gordejevas.

Jis laidoje išdrįs prognozuoti ir naujojo Lietuvos premjero Sauliaus Skvernelio politinę ateitį: „Labai įdomus žmogus. Jis gali viską suplanuoti bei daugiau daro nei kalba. Ir su tuo jaunu vaikinu, kuris ėjo kartu, bus labai gera komanda.“

„KK2 penktadienis“ – šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Natalija

Как с вами можно связаться?y знакомой пропал сын она из литвы

Leonora

Kad tokių žmonių būtų kuo daugiau ir kad juos pripažintų ir nebijotu kreiptis į juos pagalbos o anapusinio pasaulis tikrai egzistuoja

Jo

Eilinis šarlatanas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS