„Eurovizijos“ gerbėjai pyksta: pirmojo pusfinalio rezultatus vadina suklastotais | kl.lt

„EUROVIZIJOS“ GERBĖJAI PYKSTA: PIRMOJO PUSFINALIO REZULTATUS VADINA SUKLASTOTAIS

  • 31

„Eurovizijos“ konkurso pirmasis pusfinalis kelia aistras – įniršę gerbėjai antradienį matytą reginį vadina korumpuotu ir mano, kad rezultatai buvo suklastoti.

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk,  kai kurie žiūrovai, nusivylę pirmojo pusfinalio rezultatais, žadėjo boikotuoti šeštadienį vyksiantį finalą. Jie piktinosi, kad į finalą nepateko kai kurios tolimesnės kovos daug vertesnės dainos, o į finalą prasibrovė neva neverti populiaraus konkurso dalyviai.

Antradienio vakarą britų „Eurovizijos“ transliacijos vedėjai Rylanas Clarkas ir Scottas Millsas, kurie pristatė kiekvienos šalies kūrinius, taip pat neslėpė nuostabos, kad į finalą keliauja Nyderlandai, o kovos toliau nebetęsia Albanijos, Latvijos ir Danijos atstovai.

R. Clarkas teigė, kad per vakarą patyrė net kelis šokus. 

Po rezultatų paskelbimo, kai kurie konkurso gerbėjai apmaudą liejo socialiniame tinkle „Twitter“.

„Nėra Latvijos? Atsiprašau, bičiuliai, bet tai yra klaida ir aš reikalauju perskaičiuoti balsus. Juokinga“, – pyko vienas internautų.

„Pats baisiausias „Eurovizijos“ pusfinalis, kokį esu matęs per visus savo gyvenimo metus. Jo rezultatai akivaizdžiai suklastoti“, – teigė kitas žiūrovas.

Kitas žiūrovas „Twitter“ parašė: „Eurovizijos“ finale nėra Austrijos, Bulgarijos ar Danijos? Korumpuota. Boikotuokite šį šou“.

GALERIJA

  • „Eurovizijos“ gerbėjai pyksta: pirmojo pusfinalio rezultatus vadina suklastotais
  • „Eurovizijos“ gerbėjai pyksta: pirmojo pusfinalio rezultatus vadina suklastotais
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

wwww

Pagarba Monikai už parodytą savigarbą,nes kai kurie lietuvių atlikėjai jau gėdijasi būti lietuviais,gėdijasi kalbos, Jei pats savęs ne gerbi, negerbs ir kiti dėl to net po 32 m nepriklausomybės ir italams mes rusai,Rusijos dalis.O dėl vietos tai čia juk balsavimai su politikos prieskoniais,kas kokią šalį palaiko,nesvarbu kaip dainuoja,

S.S.S.

aplamai nusivažiavo ta Eurovizija, kas per atlikėjai, visokie iškrypėliai, višgaidžiai, demonstruojasi atvirai.

Kaunas

Yra grupė žmonių, kurie visur mato blogį, klastą, kuriems svarbiausia parėkti bet kokiu klausimu. Aš juos vadinu nelaimingais žmonėmis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS