„Eurovizijos“ sceną išbandžiusių atlikėjų prognozės: kaip seksis J. Veklenko? | kl.lt

„EUROVIZIJOS“ SCENĄ IŠBANDŽIUSIŲ ATLIKĖJŲ PROGNOZĖS: KAIP SEKSIS J. VEKLENKO?

  • 4

Jau rytoj antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys ir mūsų atstovas – Jurijus Veklenko. Beveik dvi savaites Izraelyje savo numeriui besiruošiančiam dainininkui patekti į finalą nebus paprasta – šiame pusfinalyje dalyvauja daugybė favoritais laikomų kitų šalių atstovų. Kaip ir eurovizinėje dainoje, taip ir realybėje – jam teks bėgti su tikrais liūtais. O ką apie jo pasirodymą galvoja eurovizinę sceną jau išbandę kolegos?

Praėjusiais metais 12-ą vietą „Eurovizijos“ finale pelniusi Ieva Zasimauskaitė prognozuoja, kad Jurijus turėtų nuo jos neatsilikti.

„Man labai patinka Jurijaus pasirodymas, jo daina, džiugu, kad pasirodymą jis keitė labai  minimaliai. Mano manymu, tame pasirodyme nereikia nieko daugiau, tiesiog jo. Tiesiog jausmo, kurį jis parodė per superfinalą“, – trečiadienio vakarą 20 val. laidoje „Nuo... Iki…“ sakys Ieva Zasimauskaitė.

Prisiminusi savo pasirodymą „Eurovizijoje“, Ieva sako prieš lipdama į sceną sau neleidusi nė akimirkai pagalvoti, kiek milijonų žmonių dabar ją stebi. Tą patį ji pataria ir Jurijui.

 

 

„Man atrodo, svarbiausia būti čia ir dabar ir negalvoti, kiek žmonių žiūri. Įsivaizduoti, kad esi Lietuvoje, „Žalgirio“ arenoje. Nesuvokti to fakto, kad tave dar stebi milijonai žiūrovų. Jeigu tik pagalvoji apie tai, kad transliaciją dar kažkas stebi ir tai yra milijoninė publika, tada viską – kojas, rankas – pakerta, nieko negali jausti“, – prisiminė Ieva.

Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetas 2015-aisiais Jurijų į „Euroviziją“ vežėsi kaip pritariantįjį vokalistą. Todėl Vaidas džiaugiasi, kad Jurijus šiemet turės galimybę eurovizinę sceną pagaliau išbandyti kaip pagrindinė žvaigždė.

„Tai labai didelis renginys, kuriame kiekvienam atlikėjui norisi sudalyvauti dėl tos galybės, didybės ir pajusti tą užsienio prieskonį“, – kalbės V. Baumila.

2001-aisiais su grupe „Skamp“ į didžiąją „Eurovizijos“ sceną lipęs Vilius Alesius tikino, kad „Eurovizija“ apvertė grupės gyvenimą. Prieš konkursą grupę „Skamp“ žinojo tik jaunimas, o po sužibėjimo eurovizinėje scenoje – jau ir močiutės.

„Jurijaus pasirodymą vertinu gerai, be abejo, vertas atstovauti mūsų šaliai. Matosi, kad jaučiasi užtikrintai, parodo vokalinius sugebėjimus, charizmą. Palinkėčiau per pasiruošimo darbus nesugadinti pasirodymo, jį tik pagerinti. Būna, kad prigalvoja visokių nereikalingų detalių iš to streso. Jeigu taip neatsitiks, jeigu nebus blogų kliurkų, manau, kad į 15-tuką turėtų patekti“, – savo prognozes dėstys V. Alesius.

„Eurovizijos“ atrankose komisijos nario kėdę ne kartą užėmęs Leonas Somovas tikino, kad Jurijus visą laiką buvo vienas jo favoritų, dėl kurio pasirodymo didžiajame konkurse jis yra visiškai ramus – finale Lietuvą tikisi matyti.

„Kartais būna – turi favoritą, jį išrenki ir po kiek laiko  ne visada lūkesčiai pasiteisina. Bet šiuo atveju, kiek dabar mačiau, kiek vyko visko po to ir kiek pati daina patobulėjo ir pats atlikimas, viskas eina į geresnę pusę“, – sako L. Somovas.

GALERIJA

  • Jurijus Veklenko
  • Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
  • Ieva Zasimauskaitė
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Vaziuos namo nieko nepeses.

as

gal už gražų vyrą daug balsuos panos ir gėjai..gal aš jau pasenau, bet 1am pusfinalyje nieko tokio, kad būtų labai įdomus vaizdas ir geras atlikėjas, kas laaabai imponuotu,tikrai nebuvo- švedas už estus gal normaliausiai

jojo geju portalai tik ir reklamuoja

kodel nepakeicia LRT euro vizijos vadybininko? patys suprantat kas jis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS