F. M. Leščiauskaitė paviešino nepadorią garsaus verslininko žinutę | kl.lt

F. M. LEŠČIAUSKAITĖ PAVIEŠINO NEPADORIĄ GARSAUS VERSLININKO ŽINUTĘ

  • 43

„Šaunus tėvelis, seksualinis priekabiautojas“, – be užuolankų savo „Facebook“ paskyroje rašė laidų vedėja Fausta Marija Leščiauskaitė. Prieš kelias dienas sulaukusi nepadorios žinutės iš žinomo verslininko, kurio nepažįsta, moteris nutarė netylėti ir ją paviešinti. Jai rašęs Sigitas Martinavičius – anksčiau už smurtą prieš sutuoktinę teistas buvęs bankrutavusios įmonės „Prefita“ vadovas.

Su sekėjais socialiniame tinkle pasidalinusi tiesmuka nepažįstamo vyro žinute siūlančia ją patenkinti seksualiai, F. M. Leščiauskaitė pasidalino kovo 16-ąją. Iš ekrano nuotraukos matyti, kad praėjusių metų spalio pabaigoje Sigitas Martinavičius moteriai siuntė jausmaženklį, reiškiantį susižavėjimą – veidelį su širdimis vietoje akių. Į tą žinutę F. M. neatsakė.

 

 

Paviešinusi žinutę su prierašu „Šaunus tėvelis, seksualinis priekabiautojas“, moteris sulaukė gausaus palaikymo įrašo komentaruose. Po kurio laiko Fausta Marija pasidalino nuotrauka, kurioje matyti, kad S. Martinavičius savo siųstas žinutes ištrynė. Vėliau moteris atskleidė, kad verslininkas jos už elgesį atsiprašė.

Anot portalo Delfi.lt, garsi moteris jaučia pareigą viešinti panašias žinutes – nutylėto arba negirdomis nuleisto seksualinio smurto Lietuvoje ir taip gausu.

„Nėra abejonės, kad ponas Sigitas nesukėlė man fizinio pavojaus, aš prisileidžiu mintį, kad tai gali būti paprasčiausiai girto kuino balbatavimas, kuris yra labiau šlykštus nei pavojingas, tačiau man tai neatrodo juokinga. Visuomenė neturėtų tokio priekabiavimo nuleisti juokais. Taip ateityje apsaugotume labai daug moterų ir mergaičių, taip pat ir berniukų.

Beje, tikrai niekada neviešinu jokių komplimentų, pakvietimų – manau, kad dėmesį parodyti tikrai galima. Nesišaipau iš to niekada. Bet tai – ne tas atvejis. O tokiems viešumas – būtinas. Kitaip jie atrodo normalūs šeimos vyrai, prie kurių mes nebijome palikti jaunų merginų“, – Delfi.lt teigė F. M. Leščiauskaitė.

LNK primena, kad 2019 m. S. Martinavičius buvo nuteistas dėl smurto prieš savo antrąją žmoną. 2020 m. teismas išteisino jį dėl trijų iš keturių kaltinimų smurtu, tačiau vieną sprendimą galioti paliko. Dar iki pirmojo teismo tuomet penkiasdešimtmetis verslininkas vedė 24-erių mylimąją. Trečioji S. Martinavičiaus santuoka iširo 2021 m.

Apie tai, ką įsibėgėjus XXI a. vis dar turi ištverti moterys, F. M. Leščiauskaitė kalbėjo ir laidoje „KK2“.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

Paslikas

Jis kažkiek , kiek? primena Šustausko, Orlausko , Pūko , Merilinos Monro,,,,,,,,,,daugiavedybes

Feministinis cypimas.

Nepatiko širdutės,reikėjo pasiųst toli, tą chamydlą ,ir baigta,bet įdomiau šūdą iš nieko malt ir gaut dėmesio.

Diedo lygis???

Verslininkas? Beraštis primatas, kuilys, net jau pimoje žinutėje" tujinantis" nepažįstamą moterį... o varge varge... Nepavykusių santykių veikėjas. Yra dar mokslo nustayta, kad psichinėmis ligomis sergantys pacientai labai aktyvūs seksualiai... Bet ar merginoims,, moerims - tai YRA SVARBIAUSI?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS