Filmavimą pramiegojęs M. Stonkus liko be vaidmens: kaip reagavo režisierius? | kl.lt

FILMAVIMĄ PRAMIEGOJĘS M. STONKUS LIKO BE VAIDMENS: KAIP REAGAVO REŽISIERIUS?

  • 4

Spalio mėnesį naujausią savo filmą „Pats sau milijonierius“ pristatantis režisierius Tadas Vidmantas nusifilmuoti jame pakvietė ne vieną žinomą žmogų. Tarp jų – aktorius, humoristas ir televizijos laidų vedėjas Mantas Stonkus. Visgi žiūrovai kino teatre jo neišvys. Automobilių perpardavinėtojo vaidmenį kartu su Vitalijumi Cololo turėjęs atlikti vyras pramiegojo ir filmavimo aikštelėje nepasirodė.

„Niekada niekam nėra malonu pavesti žmones, su kuriais dirbi. Man taip nutiko turbūt pirmą ir, tikiuosi, kad paskutinį kartą. Anksčiau ar vėliau turėjo taip nutikti – nesi tikras lietuviškas aktorius, kol nepramiegi bent vieno filmavimo ar spektaklio“, – juokavo M. Stonkus.

Nors M. Stonkaus neatvykimas į filmavimo aikštelę sukėlė nemažai įtampos visai kūrybinei komandai, režisierius sako nepykstantis. „Filmavimas – sudėtingas procesas. Visada iškyla nenumatytų problemų, kurias tenka spręsti aikštelėje. Kai nepasirodo aktorius, kartais netgi tenka perrašyti scenarijų. Būna, kad tie pakeitimai filmą netgi pagerina“, – sakė T. Vidmantas.

„Pats sau milijonierius“ – tai jau penktoji T. Vidmanto komedija. Į populiariausią visų laikų lietuvišką komediją „Trys milijonai eurų“ pritraukęs beveik 250 tūkst. žiūrovų, šį kartą režisierius kviečia į naują nutrūktgalvišką nuotykį – istoriją, kupiną juokingų nesusipratimų, pikantiškų paslapčių, taiklaus humoro ir nuginkluojančio nuoširdumo.

Pagrindinis šios juostos herojus, trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys (aktorius Andrius Bružas), kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos kiauksinčiu šuneliu Gučiu gyvena Kaune. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba socialinio tinklo „Instagram“ modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį. Neverta net sakyti, kad Donatui įvaizdis – svarbiausias dalykas gyvenime.

Būtent dėl to Donato ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos. Bet tik tol, kol įjungtos mobiliųjų telefonų kameros. Visgi viskas pakrypsta netikėta linkme, kai Donatas sulaukia tėvo skambučio.

Tado Vidmanto komedija „Pats sau milijonierius“ kinuose nuo spalio 18 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vėl

Shoodus kepa, prismirs salė

juska

NESUPRANTU KAIP GALIMA pramiegot

Milda

Svarbu, Mantai,kad žmones akių nematytų?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS