Filme apie režisierių gėjų pasirodęs V. Baumila dar neįminė jo mįslių | kl.lt

FILME APIE REŽISIERIŲ GĖJŲ PASIRODĘS V. BAUMILA DAR NEĮMINĖ JO MĮSLIŲ

  • 1

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos kino pasaulį sudrebinusi filmo „Nuo Lietuvos nepabėgsi“ premjera pateikė ne vieną mįslę.

Filmas pasakoja apie homoseksualų režisierių Romą Zabarauską, padedantį savo aktorei Indrei (Irina Lavrinovič) pabėgti iš Lietuvos po to, kai ji nužudo savo motiną ir pavagia jos pinigus. Tačiau kiek filme tiesos, o kiek fikcijos?

„Būtų smagu sužinoti pačiam ar tai yra tikrai Romo autobiografinė dalis, ar iš tikrųjų buvo žmogžudystės, bėgimai nuo policijos?“, – teigė dainininkas, filme suvaidinęs epizodinį policininko vaidmenį.

Šie Vaido Baumilos apmąstymai nuskambėjo „Raven House“ sukurtame filme apie filmą, kuris buvo pristatytas „Nuo Lietuvos nepabėgsi“ VIP premjeros svečiams. Keturių minučių klipas pateikia interviu su režisieriumi Romu Zabarausku ir pagrindinių vaidmenų atlikėjais Denisu Kolomyckiu, Irina Lavrinovič ir meksikiečių aktoriumi Adrianu Escobaru. 

 

 

„Nuo Lietuvos nepabėgsi“ – nepriklausomas lietuviškas filmas, didele dalimi finansuotas kūriniu iš anksto patikėjusių gerbėjų aukomis. Nuo šio savaitgalio filmas rodomas Lietuvos kino teatruose. Kino režisierius Romas Zabarauskas artimiausiu metu pats pristatys filmą devyniuose Lietuvos miestuose, o lapkričio 21–ą dieną vyks į filmo premjerą Paryžiuje, festivalyje „Chéries-Chéris“. O penktadienio vakarą filmo kūrėjai kviečia visus atšvęsti šio lietuviško filmo startą Vilniaus gėjų klube „Soho“.

 

 

GALERIJA

  • Filme apie režisierių gėjų pasirodęs V. Baumila dar neįminė jo mįslių
  • Filme apie režisierių gėjų pasirodęs V. Baumila dar neįminė jo mįslių
Filmo kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Digis

Kad propaguoja gejus-tiesa. Pats filmas-fikcija

SUSIJUSIOS NAUJIENOS