„Finalo ketverte“ sužibėjusi darželio mokytoja: man įteigė, kad čia esu nepelnytai | kl.lt

„FINALO KETVERTE“ SUŽIBĖJUSI DARŽELIO MOKYTOJA: MAN ĮTEIGĖ, KAD ČIA ESU NEPELNYTAI

  • 0

Sekmadienį LNK televizijos žiūrovų laukia dar vienas įtemptas muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ finalas. Muzikinius sostus sieks apginti Gabija Lokytė, Eglė Jakštytė–Eley, Gabrielius Vagelis ir lyderės pozicijoje įsitvirtinanti vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos Indrė Juodeikienė.

„Kas kartą, išgirdusi dvikovos rezultatus, negaliu patikėti žiūrovų palaikymu. Ant scenos lipu tokia pati, kokia einu į darbą pas vaikučius – manau, televizijos žiūrovai, kaip ir vaikai, jaučia bet kokį apsimetinėjimą. Einu tokia, kokia esu, į sceną lipu nuoga siela, atiduodu visa sielą ir tiesiog tikiuosi, kad man pavyks pasiekt klausytoją“, – jaudinosi I. Juodeikienė.

„Man ėjo šiurpais oda, kaupėsi ašaros. Šiandien su tavo pasirodymu triumfavo tikrumas ir nuoširdumas. Man tai buvo geriausias iki šiol pasirodymas“, – simpatijų po atliktos dainos neslėpė teisėjas Vidas Bareikis.

Nuoširdžiai atliekamos dainos jaudina ne tik televizijos žiūrovus ar teisėjus, bet ir pačią dainininkę. Ji, per dvikovą atlikusi Jessie J kūrinį „Who You Are“, nesulaikė ašarų. „Man ta daina labai daug reiškia. Esu tikra, kad svarbiausia – būti žmogišku su kitu žmogumi, ji ir yra apie buvimą tuo, kas esi širdyje. Toks artimas kūrinys negali nejaudinti. Be galo džiaugiuosi ir teisėjų palaikymu – sulaukiau tiek gražių žodžių“, – džiaugėsi vaikų darželio muzikos mokytoja.

Žinau, kad yra sakančių, kad esu silpniausia ketverto narė.

Tiesa, Indrė neslepia, kad jos kelias „Finalo ketverte“ – ne vien rožėmis klotas. „Kas kartą jaudinuosi, kad iškrisiu. Žinau, kad yra manančių, kad nesu verta muzikinio sosto, kad į jį atsisėdau nepelnytai. Žinau, kad yra sakančių, kad esu silpniausia ketverto narė. Aplinkiniai man įteigė, kad „Finalo ketverte“ esu nepelnytai, todėl žiūrovų palaikymas ir parodymas, kad jie nori mane čia matyti – be galo svarbus“, – atviravo I. Juodeikienė.

Kiekviena muzikinio projekto laida, rodoma sekmadieniais 19 val., – lyg finalas ir prasideda nuo keturių muzikinius sostus užėmusių vokalistų. Į jų vietas pretenduoja daugybė norinčių, tačiau mesti iššūkį gali tik gavę tris teisėjų V. Bareikio, Egidijaus Dragūno ir Martyno Tylos „taip“.

GALERIJA

  • „Finalo ketverte“ sužibėjusi darželio mokytoja: man įteigė, kad čia esu nepelnytai
  • „Finalo ketverte“ sužibėjusi darželio mokytoja: man įteigė, kad čia esu nepelnytai
  • „Finalo ketverte“ sužibėjusi darželio mokytoja: man įteigė, kad čia esu nepelnytai
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS