„Finalo ketverto“ naujokė G. Lokytė: per ilgai tikslingai bėgau nuo savęs | kl.lt

„FINALO KETVERTO“ NAUJOKĖ G. LOKYTĖ: PER ILGAI TIKSLINGAI BĖGAU NUO SAVĘS

  • 2

LNK muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ naujokė Gabija Lokytė (21) televizijos žiūrovams jau gerai pažįstama. Mergina dalyvavo ne viename muzikiniame projekte, tačiau teigia, kad šis kartas – visai kitoks.

„Mano amžiuje vieneri metai gali pakeisti labai daug. Šie man buvo didžiulio lūžio metai – pradėjau mėgautis dainavimu ir muzika, o ne bijoti. Anksčiau jaudindavausi, kas ką pagalvos, kaip atrodau. Dabar žinau, kad noriu atiduoti save tokią, kokia esu. Klystančią, nuogą – kai užlipusi į sceną net jaučiuosi šiek tiek nesaugi, nes nebesislepiu po jokiomis kaukėmis“, – atskleidė dainininkė. 

„Tuščia viduje, kai eini į projektus vien tam, kad tave pripažintų. Noriu dalytis tuo, ką turiu, ir tuomet tik žiūrovas rinksis, ar jį tai pasiekia, ar ne. Manau, Lietuvos scenoje trūksta tokių žmonių kaip Vidas Bareikis – tikrų, nesuvaidintų, nuoširdžių. Juk kiekvienas jaučiame, kai scenoje stovi dainininkas, kuris ne iki galo atviras“, – teigė žinoma atlikėja.

„Esu spirgalas. Stilistai mane rengė seksualiai, bandžiau būti standartine „panele“, bandžiau tramdyti savo energiją, bet esu spirgalas ir to nepakeisi. Ilgai tikslingai tolau nuo tikrosios savęs, bet dabar net nustojau kasdien dažytis. Nebijau susimauti, nemąstau apie tai, ką kiti pagalvos, – ateinu pasimėgauti dainavimu, publikos dėmesiu. Tikiuosi pergalės ir jos sieksiu, bet pagrindinis mano tikslas – jausti malonumą ir atiduoti visą save“, – atskleidė „Finalo ketverto“ dalyvė Gabija Lokytė, sostą iškovojusi iš penkiolikmetės Lukrecijos Vasiliauskaitės. 

„Finalo ketvertas“ – moderniausias LNK televizijos muzikinis projektas. Kiekviena laida yra lyg finalas – prasideda nuo keturių muzikinius sostus užėmusių vokalistų. Į jų vietas pretenduoja daugybė norinčiųjų, tačiau mesti iššūkį gali tik gavę tris teisėjų Vido Bareikio, Egidijaus Dragūno ir Martyno Tylos „taip“. 

Šį sekmadienį 19 val. LNK televizijos žiūrovus stebins sostuose sėdintys vaikų darželio muzikos mokytoja Indrė Juodeikienė, išskirtinio balso tembro savininkė Senjasa, nuo pirmojo finalo soste sėdintis Gabrielius Vagelis bei Gabija Lokytė. Šou veda Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus.

 

GALERIJA

  • „Finalo ketverto“ naujokė G. Lokytė: per ilgai tikslingai bėgau nuo savęs
  • „Finalo ketverto“ naujokė G. Lokytė: per ilgai tikslingai bėgau nuo savęs
  • „Finalo ketverto“ naujokė G. Lokytė: per ilgai tikslingai bėgau nuo savęs
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

zelemuncikas

Tu tikslingai bėgai nuo savęs,dabar visi tikslingai bėgs nuo tavęs ir tavo žviegesio.

Anonimas

Vaje uzsimerkus placiai issiziojus atrodo kad ta daina superine.Is viso niekam verta.Tik daugiau issiziojimo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS