G. Gurevičiūtė jau žino, kaip nori atrodyti senatvėje | kl.lt

G. GUREVIČIŪTĖ JAU ŽINO, KAIP NORI ATRODYTI SENATVĖJE

  • 2

JAV rengdamos siužetus LNK laidai „Bus visko“, Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė apsilankė sėkmingiausios visų laikų lietuvių kilmės Holivudo aktorės Rūtos Lee namuose. Garsioji moteris ne tik prisiminė prieš keletą metų gautą garbingąjį įvertinimą – savo vardo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje, bet ir kitas malonias karjeros akimirkas bei pažintis su garsiausiais pasaulio žmonėmis – tokiais kaip Frankas Sinatra.

„Rūta Lee – be galo žavinga moteris, svajoju senatvėje spinduliuoti tokia charizma, jaunyste ir meile gyvenimui. Jos istorija be galo įkvepianti. Iš lietuvių pabėgėlių šeimos kilusi mergina siekė savo svajonės ir visiškų atsitiktinumų dėka tapo garsia aktore. Jei nebūtų atėjusi į F. Sinatros koncertą, nebūtų pakviesta į jo namus žiūrėti filmo, nebūtų gavusi didelio vaidmens, pakeitusio jos visą karjerą. Jei nebūtų vėlavęs lėktuvas, ji nebūtų sutikusi žmogaus, kuris gavo vietą lėktuve šalia savo būsimos žmonos, šiandien ji nesimėgautų keturiasdešimčia bendro gyvenimo metų santuokoje. Gyvenimas yra nuostabus žaidimas ir Rūtos istorija primena, kad negalima jo švaistyti, turim keliauti, bendrauti, siekti savo svajonių. Kai apima niūrios mintys, prisimenu šią nuostabią moterį ir iškart pasidaro šviesiau“, – sako istoriją apie R. Lee šį sekmadienio vakarą laidoje „Bus visko“ papasakosianti G. Gurevičiūtė.

Rodydama savo prabangius namus, R. Lee prasitarė, kam paliks visą savo turtą po mirties. Deja, pora taip ir nesusilaukė bendrų vaikų, tačiau yra giminaitė Marytė, kurią garsioji aktorė vadina savo dukra. Kas ji tokia, kaip Rūta susipažino su dabartiniu savo vyru ir kokiomis mintimis gyvena dabar, sulauksi aštuoniasdešimties, paaiškės jau šį sekmadienį 16 val. laidoje „Bus visko“ per LNK

GALERIJA

  • G. Gurevičiūtė jau žino, kaip nori atrodyti senatvėje
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vika

Tai kad aš nebe iš pirmų lūpų girdžiu jog ji jau anoreksikė :)

ww

Kad tureti tokia senatve,kaip Ruta Lee,mazu maziausiai reikia gyventi JAV,na ir dar buti talentinga aktore,kad galetum sukaupti milijonus. Kokiais gi talentais pasizymi Gureviciute? Kad sedi laidoje "yra kaip yra" ir vaizduoja labai protinga,kuri daug ismano iv.gyvenimo klausimais,o vienintele patirtis,kad buvo L.Karaliaus meiluze ir tokiu budu iskilo. Negalvokite,kad as pavydziu,paprasciausiai jeigu ji aiskina moteriai,dalyvaujanciai laidoje,kad gali susimoketi keliu tukstanciu skola uz komunalinius patarnavimus,nors moteris priziuri invalida sunu,kuris nevaikstantis ir reikia ir pampersu ir kt.specifiniu priemoniu. O Gureviciute,nutaisiusi protinga veida,vistiek moteri kala prie kryziaus. Negaliu as ziureti i issisokele,kurios visas rupestis gerai atrodyti ir laikytis dietos. Galetu laidos vedeja pasirupinti,kad zmonems aiskintu kaip gyventi bent jau gyvenimiska patirti turintys dalyviai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS