Pasaulinio garso virtuvės šefas G. Ramsay šeštą kartą tapo tėvu | kl.lt

PASAULINIO GARSO VIRTUVĖS ŠEFAS G. RAMSAY ŠEŠTĄ KARTĄ TAPO TĖVU

  • 1

Lapkričio 8-ąją 57-ąjį gimtadienį atšventęs Gordonas Ramsay ir 49-erių žmona Tana vėl tapo tėvais – susilaukė šeštosios atžalos.

Kaip pranešė užsienio spauda, pasaulinio garso britų virtuvės šefas G. Ramsay su žmona Tana, kulinarinių knygų autore, susilaukė trečiojo sūnaus. Virtuvės pasaulio žvaigždė apie sūnaus gimimą paskelbė instagrame.

„Tai – nuostabiausia gimtadienio dovana“, – socialiniuose tinkluose apie Jesse Jameso Ramsay gimimą rašė  Gordonas. 

Jo sūnus pasaulį išvydo praėjus vos trims dienoms po šefo gimtadienio. G. Ramsay instagrame atviravo, kad sūnus gimė daugiau kaip 3 kg svorio (7 svarų ir 10 uncijų).

„Dabar mūsų šeima – pilna: trys berniukai ir trys mergaitės! Atlikta!“ – socialiniame tinkle laiminga mama pasidžiaugė, kad jiems pavyko. Ir patikino, kad tai – paskutinis judviejų vaikas šeimoje.

Prieš 27-erius metus, 1996-aisiais, susituokusi pora atrodo išties laiminga.

Šou „Pragaro virtuvės“ žvaigždės, pikčiausio virtuvės šefo titulą pelniusio G. Ramsey jauniausioji dukra Matilda neslepia aistros gaminti – ji dažnai pasirodydavo kartu su tėvu kulinarinėse laidose. Įdomu, ar ateityje jauniausias sūnus irgi paseks tėvo pėdomis?

G. Ramsey restoranų grupę „Gordon Ramsay Restaurants“ įkūrė 1997-aisiais. Virtuvės šefo restoranai yra pelnę ne vieną „Michelin“ žvaigždutę ir garsėja visame pasaulyje. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kaip mums čia Lietuvoj nusišikti ant to įvykio

jūs tarybinėj Klaipėdoj net neįsivaizduojat gandonai rašantys tokius šūdus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS