Garsenybių vaikų mokytoja D. Dargienė – apie skyrybas: blokuoja sąskaitas, areštuoja automobilį | kl.lt

GARSENYBIŲ VAIKŲ MOKYTOJA D. DARGIENĖ – APIE SKYRYBAS: BLOKUOJA SĄSKAITAS, AREŠTUOJA AUTOMOBILĮ

„Kas man labiausiai širdį spaudė – tai skolos, kurios buvo ne mano, ir kai per trejus metus tau blokuoja sąskaitas, uždaro absoliučiai viską, ką galima uždaryti, areštuoja paskutinį automobilį, aš nusprendžiau pasakyti tai garsiai, kad tiesiog žinotų visi, kuriuos turbūt šis žmogus nuskriaudė. Mes lygiai taip pat su dukra esam nuskriaustos, mūsų šeima lygiai taip pat yra nuskriausta....“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ išskirtiniame interviu pasakos atlikėja, fortepijono ir vokalo mokytoja Diana Dargienė, neseniai išgyvenusi skyrybas.

Kalbėti apie asmeninį gyvenimą kai jis, rodos, subyrėjo į šipulius nėra lengva, tačiau, kaip sako 51-erių dainininkė, kartais prabilti viešai tiesiog būtina. Prieš du dešimtmečius išgarsėjusi muzikiniame realybės šou „Holivudas“, Diana dingo nuo scenos, o žiniasklaidai dažniausiai pasakodavo apie šeimą ir dukros pasiekimus. Renginiuose fotografams ji su šypsena pozuodavo šalia vyro, ir, rodos, džiaugėsi šeimine laime, dėl kurios, kaip pati sako, atsisakė dainininkės karjeros.

Diana Dargienė. LNK nuotr.

Diana pasakos, kad jos šeima byrėti pradėjo prieš ketverius metus. Tiek ji slėpė šią žinią nuo žiniasklaidos.

„Iš pradžių tikėjausi, kad pavyks išsaugoti santuoką. Galvojau, kad vyrui kažkoks lengvas smegenų užtemimas, trumpalaikis nesusipratimas... Tačiau kuo toliau, tuo daugiau nemalonių faktų išlindo...“, – pasakos Diana.

Apie tai, kad vyras ją paliko, iki šiol žinojo tik artimiausi Dianos draugai, ketverius metus ji tai slėpė nuo viešumos. Tik visai neseniai Diana pasidalino jautriu įrašu savo socialinio tinklo paskyroje, kuriame užsiminė apie vyro skolas, ir nemalonumus, su kuriais susidūrė.

„Turėjome gražius namus, augo nuostabi dukra ir apie tokią pabaigą nė nesapnavau...“, – sakys Diana, kai „Nuo... Iki...“ su ja susitiko nuomojamame bute, kuriame ji gyvena su dukra. Viskas prasidėjo tuomet, kai sutuoktinis nedaugžodžiaudamas pranešė apie problemas versle, skolas ir planus išvykti dirbti į Angliją.

Apie kokią skaudžią vyro išdavystę Diana pirmą kartą prabyla prieš televizijos kameras ir kodėl sako, kad po 16-os metų santuokoje su dukra liko be nieko? Kodėl kiekvienai moteriai ji pataria neaukoti asmeninių ambicijų ir būti nepriklausomomis? Ir kas jai padėjo nepanirti į savęs gailėjimosi ir liūdesio liūną?

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

GALERIJA

  • Garsenybių vaikų mokytoja D. Dargienė – apie skyrybas: blokuoja sąskaitas, areštuoja automobilį
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ada

Įdomiai čia turtas mūsų o skolos vyro ,nesistebiu kad pabėgo neatsisukdamas .O ką pati užgyveno iki savo 50 metų kad liko plika .

klp

„Turėjome gražius namus, augo nuostabi dukra ir apie tokią pabaigą nė nesapnavau...“, – sakys Diana," - gražūs namai mūsų, bet skolos ne mano o jo ?

na

na ir antraštė...rodė per TV jei jau Natalijos sūnus mokosi pas ją tai jau garsenybių vaikai...gal nejuokinkit Lietuvos su garsenybėm...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS