Garsiausiuose Lietuvos klubuose grojantis duetas „G-Spot DJ’s“ švenčia dešimties metų gimtadienį | kl.lt

GARSIAUSIUOSE LIETUVOS KLUBUOSE GROJANTIS DUETAS „G-SPOT DJ’S“ ŠVENČIA DEŠIMTIES METŲ GIMTADIENĮ

  • 0

„G-Spot DJ’s“ – gerai žinomas klubinės muzikos gerbėjams didžėjų duetas iš Kauno. Šiuos vaikinus tikrai pažįsta tie, kurie mėgsta lankytis įvairiuose šokių muzikos festivaliuose ir klubuose. „G-Spot DJ’s“ taip pat turi ir savo radijo laidą, kurioje daug dėmesio skiria klubinės muzikos tendencijoms, joje savo kūrybą pristato ir mažiau žinomi didžėjai, kuriems tokia galimybė padeda žengiant pirmuosius žingsnius link didelių scenų. Todėl „G-Spot DJ’s“ kviečia visus savo kolegas, bičiulius ir fanus, dueto dešimties metų gimtadienį paminėti kartu su jais šokių aikštelėje gruodžio 3 dieną.

„Esame užkietėję šokių muzikos fanai, labai mylime šį elektroninės muzikos žanrą, stebime jo tendencijas, virsmą, gaudome naujus vėjus – stengiamės savo klausytoją supažindinti su muzikinėmis naujienomis ir kiekvieną vakarą, kuomet mes grojame lankytojams, padaryti nepamirštamu“, – pasakojo vienas iš dueto „G-Spot DJ’s“ narių Kaunis Grigaliūnas.

Dueto pažinties istorija tikrai labai smagi ir netikėta. Kaunis, gana ilgą laiką sukęsis klubinėje rinkoje, atvyko groti į kažkada legendiniu buvusį klubą Kaune „Siena“ (šis klubo pavadinimas, ko gero, žinomas ne visiems, bet duetui jis yra itin svarbus) ir ten pirmą kartą susitiko su Audriumi Šimanausku. Susitikę vaikinai labai greitai rado bendrą kalbą. „Tiesiog abu žiūrėjome viena kryptimi ir labai norėjome groti žmonėms. Mums to reikėjo ir vis dar reikia kaip oro, o kiekvieno savaitgalio laukėme kaip šventės. Lygiai taip pat jaučiamės ir dabar. Kaip didžėjai pradėjome savo kelią visiškai skirtingose aplinkose, tačiau meilė naktiniam gyvenimui ir muzikai mus suvedė, taip tapome tikrai stipriu duetu. O ateidami su skirtingomis muzikinėmis patirtimis turėjome kuo pasidalinti su žmonėmis šokių aikštelėje“, – teigė „G-Spot DJ’s“ Audrius ir Kaunis.

Per dešimt metų „G-Spot DJ’s“ sukaupė tikrai nemenką didelių renginių ir darbų sąrašą: pasirodė festivalyje „Stebuklas 2015“, kur turėjo progą apšildyti vokiečių elektroninio house muzikos žanro prodiuserį ir didžėjų „Tujamo“, grojo „Millenium 2000 Fest“, kur apšildė puikiai žinomą elektroninės muzikos didžėjų „ATB“, viešėjo ir viename didžiausių šokių muzikos mekų Londone „Studio 338“. „G-Spot DJ’s“ taip pat sukūrė Lietuvos scenai gerai pažįstamos grupės „Arbata“ dainos „Iliuminacija“ remiksą. Šis remiksas buvo pirmas grupės „Arbata“ istorijoje, tad visi labai džiaugėsi jiems netikėtu bendru darbu.

Suėjus dešimčiai bendro darbo ir kūrybos metų, vaikinai prisipažino, kad turi ir daug svarbių tikslų bei idėjų, siekia pasinerti į tarptautinius vandenis ir muzikinį bendradarbiavimą su kitomis šalimis. „Linkime sau atrasti būdų ir kelių į rezidencijas kitose šalyse. Skirtingos kultūros labai padeda augti mums kaip kūrėjams, dalintis savo patirtimi su kitais didžėjais ir prodiuseriais.“ – atviravo „G-Spot DJ’s“ duetas.

Paklausti, koks būtų jų gimtadieninis noras, vaikinai duetu atsakė: „Be abejo, kad ir toliau žiūrėtume viena kryptimi, nors atrodo, kad per tiek metų vienas kitą tikrai puikiai pažįstame. Taip pat labai norime toliau vystyti šokių muzikos kultūrą mūsų šalyje, nes, kaip žinia, šiuo metu tikrai nėra patys geriausi laikai. Turime daugybę barų ir vos kelis naktinius klubus, todėl norime, kad ir Vilnius turėtų gerą komercinį naktinį klubą, kaip kažkada buvo „Exit“ klubas.“

Dešimties metų gimtadienį „G-Spot DJ’s“ duetas minės savo antruose namuose, Kauno klube „Taboo“, gruodžio 3 dieną. „Kadangi esame pripratę groti visą naktį, šis gimtadienis bus skirtas mūsų fanams. Turėsime kelis gerus scenos bičiulius, kurie pasirūpins svečių apšildymu ir vakarėlio užbaigimu, o mes pasidalinsime geriausia savo muzika, kurią sukaupėme per visą dešimtmetį. Tikimės, jog visiems apsilankiusiems padovanosime tik geriausius prisiminimus“, – kviesdami į gimtadienio vakarėlį Kaune pažadėjo „G-Spot DJ’s“ duetas.

Informacija apie renginį – čia. „G-Spot DJ’s“ puslapis – čia.

GALERIJA

  • Garsiausiuose Lietuvos klubuose grojantis duetas „G-Spot DJ’s“ švenčia dešimties metų gimtadienį
  • Garsiausiuose Lietuvos klubuose grojantis duetas „G-Spot DJ’s“ švenčia dešimties metų gimtadienį
  • Garsiausiuose Lietuvos klubuose grojantis duetas „G-Spot DJ’s“ švenčia dešimties metų gimtadienį
  • Garsiausiuose Lietuvos klubuose grojantis duetas „G-Spot DJ’s“ švenčia dešimties metų gimtadienį
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS